Paper Girls

-
40 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Amazon Prime Video bestelt Paper Girls

Amazon Prime Video geeft groen licht aan Paper Girls, gebaseerd op de de stripboeken van Brian K. Vaughan en Cliff Chiang.

Amazon Prime Video heeft Paper Girls besteld. Stephany Folsom (Star Wars Resistance), Christopher Cantwell (Vicariously) en Christopher C. Rogers (Halt & Catch Fire) worden showrunners van Paper Girls en zullen daarnaast dienen als uitvoerend producent. Folsom schreef daarnaast ook de serieaanpassing. De serie is gebaseerd op de stripreeks van Brian K. Vaughan (Under the Dome) en Cliff Chiang, die overigens ook zullen dienen als uitvoerend producent.

Het verhaal volgt vier meisjes die, terwijl ze kranten bezorgen, onbewust in een conflict tussen tijdreizigers verstrikt raken. Tijdens het tijdreizen komen ze toekomstige versies van zichzelf tegen en moeten ze er voor kiezen om hun lot te omarmen of te ontkennen.


Brian K. Vaughan
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Durrells. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Vandaag, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
Gisteren, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
dinsdag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 13:00