Paper Girls

-
40 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Amazon Prime Video bestelt Paper Girls

Amazon Prime Video geeft groen licht aan Paper Girls, gebaseerd op de de stripboeken van Brian K. Vaughan en Cliff Chiang.

Amazon Prime Video heeft Paper Girls besteld. Stephany Folsom (Star Wars Resistance), Christopher Cantwell (Vicariously) en Christopher C. Rogers (Halt & Catch Fire) worden showrunners van Paper Girls en zullen daarnaast dienen als uitvoerend producent. Folsom schreef daarnaast ook de serieaanpassing. De serie is gebaseerd op de stripreeks van Brian K. Vaughan (Under the Dome) en Cliff Chiang, die overigens ook zullen dienen als uitvoerend producent.

Het verhaal volgt vier meisjes die, terwijl ze kranten bezorgen, onbewust in een conflict tussen tijdreizigers verstrikt raken. Tijdens het tijdreizen komen ze toekomstige versies van zichzelf tegen en moeten ze er voor kiezen om hun lot te omarmen of te ontkennen.


Brian K. Vaughan
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
2
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieƫn. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1