Papadag

7.6 / 10
45 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Komedieserie Papadag krijgt tweede seizoen

Papadag is een Nederlandse komedieserie van AVROTROS. De serie ging in première in november 2017 en momenteel wordt gewerkt aan een tweede seizoen.

In Papadag proberen zes mannen zo goed en kwaad als ze kunnen het (aankomend) vaderschap te combineren met hun werkend bestaan. Ondanks de grote verschillen tussen de papa’s hebben ze gemeen dat ze moeten dealen met hun kids en hun eigen onvermogen. Gelukkig vinden zij steun bij elkaar en delen zij op hun papadag lief en leed bij de zandbak in het park.

De opnames van het tweede seizoen van Papadag zijn inmiddels van start gegaan. Ook in het tweede seizoen zijn de hoofdrollen voor Hajo Bruins, Hassan Salah Slaby, Ruben van der Meer, Guido Pollemans, David Lucieer en George Tobai. De regie van het tweede seizoen van Papadag is in handen van Beer ten Kate en Janice Pierre.

Het tweede seizoen is vanaf het voorjaar van 2020 te zien bij AVROTROS op NPO 1. Het eerste seizoen bestond uit acht afleveringen.

Vorige aflevering
Aflevering 8: Something blue
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Life (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Televisieserie richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 14:00
Nieuwe en terugkerende series staan er in het nieuwe schema van The CW. Het schema dat vanwege de coronapandemie later start dan normaal.
Vandaag, 13:00
Aankomende maand wordt het zevende seizoen van The Flash (2014) toegevoegd aan het aanbod van Netflix, een aantal dagen na de première bij The CW.
Vandaag, 12:00
Showtime heeft aangekondigd dat er een film komt van de dramaserie Ray Donovan, zodat de serie een afgerond einde krijgt.
Vandaag, 11:00
2
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Gisteren, 14:00
2