Leuk?
16
0
Bekijk stemmen

Ozark krijgt een vierde en laatste seizoen

Netflix heeft Ozark vernieuwd met een vierde seizoen, wat ook het laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie wordt.

Het derde seizoen van Ozark, dat eind maart van start ging, werd gelijk erg goed bekeken. Ozark is nu door Netflix vernieuwd met een vierde seizoen. Het seizoen zal ook de laatste van de serie zijn, maar zal wel uit meer afleveringen bestaan. Seizoen vier krijgt veertien afleveringen en zal in twee delen, van elk zeven afleveringen, worden uitgebracht.

De serie wordt op z'n vroegst in 2021 verwacht, maar dat hangt af van de omstandigheden rondom het coronavirus. Volgens Jason Bateman (Arrested Development), die de hoofdrol van Marty Byrde speelt, betekent een supergroot seizoen ook supergrote problemen voor de Byrdes. Hij verheugd zich erop om te eindigen met een knal.


Marty Byrde en zijn gezin

In Ozark staat Marty Byrde (Jason Bateman) aan het hoofd van de witwas-afdeling van een van de grootste Mexicaanse drugskartels. Als er iets fout gaat moeten Marty, zijn vrouw en kinderen noodgedwongen hun ogenschijnlijk standaard leventje in Chicago verlaten, om in de regio Missouri Ozarks verder te gaan met hun praktijken.
Vorige aflevering
A Hard Way to Go
A Hard Way to Go
04x14
Leuk?
16
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
01 jul 2020 12:04 -
Fantastisch nieuws
Reageer
avatar_DAVE2804
01 jul 2020 13:35 -
Goede serie dus goed nieuws.
Reageer
Ozark