Ozark

7.9 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
16
0
Bekijk stemmen

Ozark krijgt een vierde en laatste seizoen

Netflix heeft Ozark vernieuwd met een vierde seizoen, wat ook het laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie wordt.

Het derde seizoen van Ozark, dat eind maart van start ging, werd gelijk erg goed bekeken. Ozark is nu door Netflix vernieuwd met een vierde seizoen. Het seizoen zal ook de laatste van de serie zijn, maar zal wel uit meer afleveringen bestaan. Seizoen vier krijgt veertien afleveringen en zal in twee delen, van elk zeven afleveringen, worden uitgebracht.

De serie wordt op z'n vroegst in 2021 verwacht, maar dat hangt af van de omstandigheden rondom het coronavirus. Volgens Jason Bateman (Arrested Development), die de hoofdrol van Marty Byrde speelt, betekent een supergroot seizoen ook supergrote problemen voor de Byrdes. Hij verheugd zich erop om te eindigen met een knal.


Marty Byrde en zijn gezin

In Ozark staat Marty Byrde (Jason Bateman) aan het hoofd van de witwas-afdeling van een van de grootste Mexicaanse drugskartels. Als er iets fout gaat moeten Marty, zijn vrouw en kinderen noodgedwongen hun ogenschijnlijk standaard leventje in Chicago verlaten, om in de regio Missouri Ozarks verder te gaan met hun praktijken.
Vorige aflevering
All In
All In
03x10
Leuk?
16
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
01 jul 2020 12:04 -
Fantastisch nieuws
Reageer
avatar_DAVE2804
01 jul 2020 13:35 -
Goede serie dus goed nieuws.
Reageer

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1