Ozark

7.9 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

MijnSerie Podcast: Seizoen 2, aflevering 8

Wederom een nieuwe MijnSerie podcast! De serie van de maand is dit keer de Netflix serie Ozark. Veel nieuws is er niet te melden uit serieland maar Peter en Mandy proberen je toch bij te praten.

Zo hoor je o.a. welke series J.J. Abrams voor HBO Max gaat maken en welke series je zonder abonnement gratis kan kijken op Apple Tv+. Ook kijken we vast vooruit, kunnen we nog wel nieuwe series en nieuwe afleveringen van onze favoriete series gaan bekijken in de nabije toekomst? Dit en meer in de MijnSerie podcast, seizoen 2 aflevering 8.

Stop even met series kijken om te luisteren naar de nieuwste Podcast.De volgende aflevering van de MijnSerie Podcast zal eind mei uitkomen. Tot dan.

De MijnSerie Podcast is ook te beluisteren op Spotify en iTunes, abonneer je op één van deze twee, zo hoef je geen aflevering meer te missen.

Reacties, tips, op- of aanmerkingen zijn altijd welkom op e-mailadres; [email protected]
Vorige aflevering
All In
All In
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
Vandaag, 12:57
FOX heeft een besluit genomen over de productie van de pilots, die het netwerk eerder heeft besteld.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse komedieserie The Kominsky Method is door Netflix vernieuwd met een derde seizoen, wat ook het laatste seizoen zal zijn.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Gisteren, 09:00
1