Ozark

7.9 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

MijnSerie Podcast: Seizoen 2, aflevering 8

Wederom een nieuwe MijnSerie podcast! De serie van de maand is dit keer de Netflix serie Ozark. Veel nieuws is er niet te melden uit serieland maar Peter en Mandy proberen je toch bij te praten.

Zo hoor je o.a. welke series J.J. Abrams voor HBO Max gaat maken en welke series je zonder abonnement gratis kan kijken op Apple Tv+. Ook kijken we vast vooruit, kunnen we nog wel nieuwe series en nieuwe afleveringen van onze favoriete series gaan bekijken in de nabije toekomst? Dit en meer in de MijnSerie podcast, seizoen 2 aflevering 8.

Stop even met series kijken om te luisteren naar de nieuwste Podcast.De volgende aflevering van de MijnSerie Podcast zal eind mei uitkomen. Tot dan.

De MijnSerie Podcast is ook te beluisteren op Spotify en iTunes, abonneer je op één van deze twee, zo hoef je geen aflevering meer te missen.

Reacties, tips, op- of aanmerkingen zijn altijd welkom op e-mailadres; [email protected]
Vorige aflevering
All In
All In
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De actrice Cloris Leachman is op 94-jarige leeftijd overleden. Ze vervulde vele rollen en won in totaal acht Emmy Awards.
Vandaag, 15:00
1
Het concept verandering is het centrale thema van het eerste seizoen van Mindhunter. Dit thema wordt in de serie uitgebeeld door middel van de botsing tussen de oude en de nieuwe orde.
Vandaag, 14:00
In de nieuwe Apple TV+ serie Lessons in Chemistry van Susannah Grant zal actrice Brie Larson een van de hoofdrollen gaan vervullen.
Vandaag, 11:00
Er zal een tweede seizoen van Tehran komen, Apple TV+ heeft de serie namelijk vernieuwd.
Vandaag, 10:00
3
NBC heeft de premièredatum voor Debris bekend gemaakt. De sciencefictionserie is afkomstig van J.H. Wyman (Fringe).
Vandaag, 09:00
Wat is het spannend, sommige series gaan nek aan nek. Wil je dat jouw favoriete serie gaat winnen is het nu de tijd om te stemmen.
Gisteren, 14:00
6