Ozark

7.9 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Ozark in maart bij Netflix

Ozark is een Amerikaanse misdaadserie van Netflix. Ozark behoorde na de release van het eerste seizoen in 2017 meteen tot een van de populairste series bij de streamingdienst. Het derde seizoen gaat binnenkort van start.

Ozark volgt het verhaal van de familie Byrdes uit Chicago. Samen met hun kinderen Charlotte en Jonah lijken Marty (Jason Bateman) en Wendy (Laura Linney) een standaard leven te leiden. Maar dat is niet echt het geval. Marty is een financieel adviseur en staat aan het hoofd van de witwas-afdeling van een van de grootste Mexicaanse drugskartels. Als er iets fout gaat is de familie gedwongen Chicago te verlaten en duiken ze onder in de regio Missouri Ozarks.

De acteurs Tom Pelphrey (Guiding Light) en Jessica Frances Dukes (Jessica Jones) zullen ook te zien zijn in het derde seizoen van Ozark. Pelphrey speelt Ben Davis, Wendy's grillige jongere broer. Dukes speelt de FBI-agent en forensisch accountant Maya Miller, die naar het casino komt om Marty (Jason Bateman) in verlegenheid te brengen.

Het derde seizoen van de Netflix-serie Ozark is vanaf 27 maart te zien. Dat maakte de streamingdienst woensdag bekend. Het nieuwe seizoen bestaat weer uit tien afleveringen. Het is nog wachten op de trailer voor het derde seizoen, wel is er onderstaande korte aankondiging.

Vorige aflevering
All In
All In
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
09 jan 2020 14:08 -
Goede serie. Laat maar komen, dat derde seizoen.
Reageer

Laatste nieuws

Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Vandaag, 10:02
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Vandaag, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
woensdag, 14:00