Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Netflix gaat voor de derde keer met de familie Byrde naar Ozark

De vernieuwing van de Netflix misdaadserie Ozark met een derde seizoen is niet geheel verrassend.

Acteur Jason Bateman is in ieder geval blij: "Ik ben blij voor mijzelf, maar ik ben bezorgd voor Marty - het is officieel Ozark 3 is onderweg."


Bateman, hoofdrolspeler en regisseur, bracht het nieuws zelf via Twitter. Het tweede seizoen is op 31 augustus 2018 van start gegaan bij de streamingdienst dus de vernieuwing is vrij snel aangekondigd.

Wanneer het derde seizoen te zien zal zijn bij Netflix is nog niet bekend gemaakt. Naast Jason Bateman als Marty zullen ook Laura Linney als Wendy Byrde en hun twee kinderen Charlotte en Jonah terugkeren. Hun rollen worden gespeeld door Sofia Hublitz en Skylar Gaertner. Het is zeer waarschijnlijk dat Julia Garner ook zal terugkeren als Ruth Langmore.

6409 OzarkMet dank aan Netflix

Ozark was vorig jaar na de release van het eerste seizoen meteen een van de populairste series op Netflix.
Vorige aflevering
A Hard Way to Go
A Hard Way to Go
04x14
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_renzoroy
10 okt 2018 18:36 -
Goed nieuws :)

Btw: typfoutje in het begin: "WANNER het derde seizoen te zien zal zijn bij Netflix is nog niet bekend gemaakt".
Reageer
avatar_Mandy1966
10 okt 2018 20:40
Oeps ga het meteen wijzigen. Dank je.
Reageer
avatar_E71
10 okt 2018 19:22 -
Ik zou ook willen zeggen goed nieuws, aangezien dit tot dusver een favoriet van mij is. Maar weten ze het nog interessant te houden? Waar moet het nu naar toe? Hopelijk weten ze er weer een draai aan te geven. En ik hoop dan inderdaad dat Julia Garner ook weer van de partij is, want ik vindt haar zo goed! Zij is echt wel mijn favoriet in deze serie.
Reageer
avatar_petra1
12 okt 2018 11:41 -
E71 ja, ben het zeer met je eens. Seiz. 1 was voortreffelijk seiz 2 was zeer goed )ietsje minder' hoop dat seiz 3 weer voortreffelijk wordt, zal niet meevallen.
Reageer
Ozark