Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

In augustus gaan we terug naar Ozark

Eindelijk heeft Netflix een startdatum aangekondigd voor het tweede seizoen van de dramaserie Ozark. Het eerste seizoen ging in juli 2017 in première.

In het tweede seizoen zullen we Marty Byrde (Jason Bateman) zien die weer geld moet witwassen voor het kartel. En dat is lastig in het laagseizoen in Ozark, daar er dan weinig toeristen zijn die geld uitgeven. Wendy (Laura Linney), zijn vrouw, lijkt te hebben besloten om achter haar man te blijven staan. Ook zien we Ruth (Julia Garner) terug en die krijgt te maken met een nieuw karakter, wie dat is wordt tot nu toe geheim gehouden maar het zou Jannet McTeer (Jessica Jones) kunnen zijn.

Al in augustus 2017 werd het tweede seizoen aangekondigd door Netflix. Op MijnSerie is één recensie geschreven over het eerste seizoen van Ozark, en een column, daar kun je lezen waarom je wellicht wel of niet moet gaan kijken naar het tweede seizoen.

Vanaf 31 augustus 2018 is de spannende dramaserie te zien bij de streaminggigant. Ze hebben een teaser vrijgeven met een datumaankondiging.

Vorige aflevering
The Gold Coast
02x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Frodootje
22 jun 2018 12:33 -
Eerste seizoen was fantastisch, maar dit klinkt als meer van hetzelfde. Ben benieuwd...
Reageer
avatar_renzoroy
22 jun 2018 16:27 -
Nice, ben benieuwd. Als Netflix nou ook eens een releasedatum voor het 2e seizoen van The OA aankondigt.... Seizoen 1 komt uit december 2016....... :/.
Reageer