Ozark

7.9 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Het eerste deel van het vierde seizoen van Ozark heeft startdatum

"Geld is in wezen de maatstaf voor de keuzes van een man." Dat is een citaat uit de nieuwe teaser-trailer voor het laatste seizoen van de populaire originele serie Ozark van Netflix , die de toon zet voor wat komen gaat.

Het vierde seizoen wordt uitgebracht in twee delen van elk zeven afleveringen. Deel één zal vanaf 21 januari 2022 op de streamer te zien zijn.

Ozark, gecreëerd door Bill Dubuque en Mark Williams, volgt de reis van de familie Byrde van hun routinematige leven in de buitenwijken van Chicago naar hun gevaarlijke criminele onderneming in de Ozarks in Missouri. De serie onderzoekt kapitalisme, gezinsdynamiek en overleven door de ogen van (alles behalve) gewone Amerikanen.In de serie spelen Jason Bateman (die ook uitvoerend producent is), Laura Linney, Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, John Bedford Lloyd en Joseph Sikora.

Chris Mundy keert terug als showrunner, schrijver en uitvoerend producent voor seizoen vier. Bateman, Mark Williams, John Shiban, Patrick Markey en Bill Dubuque zijn ook uitvoerend producenten. Laura Linney co-executive produceert.

In seizoen drie stonden Helen Pierce (Janet McTeer) en de familie Byrde op gespannen voet met elkaar, terwijl de leider van het drugskartel, Navarro (Felix Solis) in hun nek inademde. De oorlog tussen de twee kwam tot een schokkende conclusie die het publiek verbijsterd achterliet. De teaser voor seizoen vier geeft inzicht in hoe seizoen vier van plan is om losse eindjes aan elkaar te knopen die seizoen drie met een open einde heeft achtergelaten.

Vorige aflevering
All In
All In
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_matseat
21 okt 2021 09:42 -
top serie kan niet wachten
Reageer
Ozark