Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Ozark, trailer voor het vierde seizoen

Ozark keert terug voor zijn vierde en laatste seizoen en Netflix heeft een trailer uitgebracht.

De misdaaddrama met in de hoofdrollen Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Julia Garner, Lisa Emery, Janet McTeer, Tom Pelphrey en Jessica Francis Dukes keert in 2022 terug voor een allerlaatste seizoen.

De Netflix-serie volgt een financieel adviseur uit Chicago (Bateman) die verstrikt raakt in het drugskartel. Hoe zal het eindigen? Na de release van het derde seizoen vertelde Bateman (foto) aan Indie Wire :

“Ik weet waar alles gaat eindigen. De details die eraan voorafgingen, ik heb [mijn karakter] niet echt aangescherpt. Maar ik was geïnteresseerd in de grote vraag die hij kan beantwoorden: komen ze ermee weg, of gaan ze een rekening betalen? Wat wil hij het publiek meegeven over de gevolgen van wat de Byrdes hebben gedaan - of het gebrek daaraan? We hebben daar goede gesprekken over gehad en hij heeft daar hele goede ideeën over. Specifiek, wat er gebeurt aan het einde van de laatste aflevering: ik weet het, en het is geweldig."



Het laatste seizoen van Ozark zal ergens in 2022 in twee delen worden uitgebracht. Details worden op een later tijdstip vrijgegeven.

Video on youtube
Vorige aflevering
A Hard Way to Go
A Hard Way to Go
04x14
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Ozark