Overspel

8,0 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Een nieuwe Nederlandse dramaserie is verkocht aan Amerika

Aankomend serie periode kunnen we de Amerikaanse remake van Penoza zien, namelijk Red Widow. Deze zomer heeft de VARA bekend gemaakt dat de serie Overspel is verkocht aan een Amerikaanse zender.

Overspel zal worden uitgezonden bij ABC onder de naam Betrayel. David Zabel die eerder Penoza overzee bracht, zal dit ook met Overspel gaan doen. ABC zet zijn koers dus voort met Soapachtige dramaseries na Desperate Housewives en Revenge.

Wat denken jullie? Wordt Red Widow (dit seizoen) en Betrayel (onbekend wanneer) een hit in Amerika?
Vorige aflevering
An Expensive Price
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Gisteren, 11:00