Overspel

8,0 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van Overspel

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Overspel. We geven drie DVD's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Overspel
De serie vertelt het verhaal van een getrouwd stel dat te maken krijgt met ontrouw en leugens terwijl ze er alles aan doen om hun relatie weer op de rails te krijgen. In dit nieuwe derde seizoen zien we de bekende sterrencast van onder andere Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Rifka Lodeizen en Ramsey Nasr weer terug
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij: Bridge Entertainment
Acteurs: Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Ramsey Nasr, Kees Prins, Rifka Lodeizen, Guido Pollemans
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van Overspel

Prijsvraag

Maak kans op het derde seizoen van Overspel. Welke acteur/actrice is nog nooit genomineerd geweest voor een prijs voor zijn/haar rol in de serie Overspel?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Een dure prijs
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van Castlevania dat in mei van start is gegaan was de allerlaatste, maar niet het einde van het universum Castlevania. er komt namelijk een spin-off.
Vandaag, 16:00
Er komt geen zesde seizoen van Private Eyes, Global heeft bekend gemaakt dat de serie eindigt met het aankomende vijfde seizoen.
Vandaag, 15:00
Canada's Global Television heeft aangekondigd dat Departure is verlengd met een derde seizoen. De pick-up is vroeg want het tweede seizoen heeft nog geen startdatum gekregen.
Vandaag, 14:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse spionageserie The Americans verschijnen binnenkort op Disney+. De serie is afkomstig van FX.
Vandaag, 13:00
1
Showtime heeft een startdatum aangekondigd voor het tweede deel van het vijfde seizen van Billions.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00