Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Outlander - Nieuws uit Schotland: deel zestien

Een nieuwe nieuws uit Schotland, met nieuws over de startdatum van seizoen vijf bij Ziggo, de New York Comic Con, Sophie Skelton staat in The Spotlight, en er is een nieuwe trailer!

***LET OP*** Dit artikel kan spoilers bevatten als je nog niets van seizoen vier hebt gezien




***ZIGGO & SEIZOEN VIJF***

Al eerder meldde ik dat Ziggo ook het nieuwe seizoen van Outlander gaat vertonen via Movies & Series. Nu heeft Ziggo ons ook een officiële datum gegeven: 17 februari 2020: dit is een dag na de de uitzending van de aflevering in Amerika. Elke maandag zal er via Ziggo een nieuwe aflevering te zien zijn.


***NETFLIX & SEIZOEN VIER***

Helaas is er nog steeds geen datum bekend over het verschijnen van seizoen vier bij Netflix. Op 19 september gaf Netflix aan dat het binnenkort zou zijn. Een precieze datum noemen ze helaas nog niet. Zodra ik deze datum weet, breng ik jullie op de hoogte. Seizoen vier is momenteel te zien via Ziggo Movies & Series.


***TRAILER***

Tijdens de Comic Con is dan eindelijk de nieuwe trailer van Outlander seizoen vijf verschenen. Nogmaals een waarschuwing: heb je seizoen vier nog niet gezien, dan bevat deze trailer spoilers.

Video on youtube


In het vijfde seizoen van Outlander vechten Jamie, Claire, Brianna en Roger voor hun familie en het thuis dat zij hebben gecreëerd op Fraser’s Ridge. Jamie moet een manier vinden om alles wat hij in Amerika heeft opgebouwd te verdedigen. Nu de familie eindelijk helemaal samen is, moet Claire Fraser haar kennis van de moderne geneeskunde inzetten om ervoor te zorgen dat ze elkaar niet opnieuw verliezen. Brianna en Roger zijn samen, maar het beeld van Stephen Bonnet blijft hen achtervolgen.


***NEW YORK COMIC CON***

Gisteren was het zover: de New York Comic Con ging van start. Veel acteurs en de producers van de serie waren aanwezig, voor een panel, handtekeningen en een fotoshoot. Dit leverde prachtige foto's en video's op die door de castleden zelf verspreid werden over de sociale media.
De foto's van de fotoshoot vind je hier.

Ook was er een interview met de castleden en de producers.
Video on youtube


***IN THE SPOTLIGHT SOPHIE SKELTON***



Sophie werd op 7 maart 1994 geboren in het Engelse Woodford. Haar ouders waren speelgoeduitvinders. Op driejarige leeftijd begon ze met dansen en uiteindelijk trainde ze in de Royal Academy. De nu 25 jarige actrice is vooral bekend van haar rol in Outlander. Ze vertolkt daar Brianna Randall, de dochter van Jamie en Claire. Sophie is geen onbekende in televisieland. Al sinds 2008 is ze te zien in diverse series en films. Dit waren vooral bijrollen. In Ren speelde ze het gelijknamige karakter en ze won daarvoor de Hyperdrive Festival Award voor beste actrice. Haar echt grote rol en bekendheid heeft ze te danken aan Outlander. Ook in seizoen vijf zal Sophie weer te zien zijn. Samen met Richard Rankin aan haar zijde, zal ze als Brianna samen met Roger de gevaren van het verleden proberen te trotseren. Sophie is sinds seizoen twee een onderdeel van de cast van Outlander. Toen was ze even te zien in de laatste aflevering van het seizoen. In de seizoen drie en vier werd haar rol groter.


***VOLGENDE SPOTLIGHT***

De volgende spotlight is een keuze die jullie mogen maken. Wie vind jij dat er in het rijtje van eerdere spotlights thuishoort? Eerder waren Sam, Caitroina, Edward, David Sophie en Richard al aan de beurt.



Tot zover het nieuws uit Schotland, zodra er nieuws is meld ik me weer.
Voor nu is het aftellen tot aan 17 februari begonnen. De Droughtlander is over iets meer dan vier maanden ten einde.
Vorige aflevering
Turning Points
Turning Points
07x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outlander