Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Outlander - Nieuws uit Schotland: deel vijftien

Welkom bij deze nieuwe editie van Nieuws uit Schotland, met vandaag nieuws over seizoen vijf, Ziggo, castingnieuws en ik zet onze leading lady in de spotlight

***LET OP*** Dit artikel kan spoilers bevatten als je nog niets van seizoen vier hebt gezien




***LONG TIME NO SEE***

Het is alweer een tijd geleden dat ik een nieuwe Nieuws uit Schotland schreef, maar ik ben jullie Outlander-fans niet vergeten. Er was helaas weinig te melden uit Outlander-land. Hopelijk hebben jullie een fijne vakantie gehad en hebben jullie heerlijk genoten van de vrije tijd, zon, zee, boeken, Netflix en eventueel het opnieuw bekijken van Outlander. Dat heb ik tenminste gedaan.

In de tussentijd gingen de geruchten dat Caitriona getrouwd zou zijn, helaas blijft het bij geruchten, want een foto of bericht van het bruidspaar hebben we tot op heden niet gehad. Ondertussen heeft Sam ook niet stilgezeten. Met een Twitter-bericht gaf hij officieel het startsein voor zijn whiskymerk.

***DATUM SEIZOEN VIJF***

Nogmaals een waarschuwing voor als je nog niets van Outlander seizoen vier hebt gezien.



Zijn jullie klaar voor seizoen vijf? Het duurt nog maar een paar maanden en dan is Outlander weer te zien. Via een livestream van Starz! maakten Sam en Caitriona de datum bekend. Pak je agenda, je telefoon of het dichtstbijzijnde papier en schrijf daarop: 16 februari 2020.

Ondertussen hebben we wel schattig castingnieuws. Adso de kat is namelijk gecast en het is een dotje.


Al met al is het grote aftellen begonnen en komt er met deze datum eindelijk een einde aan de al zo lang durende Droughtlander.

***ZIGGO/ NETFLIX***

Ik hoor jullie al vragen? Hoe zit het met seizoen vier op Netflix en komt seizoen vijf weer naar Movies & Series van Ziggo?



Ik moet jullie het antwoord over Netflix schuldig blijven. Er werd gezegd dat Outlander seizoen vier in het derde kwartaal van 2019 naar Netflix zou komen. Op dit moment is er nog niets bekend. Op dit moment is seizoen vier van Outlander nog te zien bij Ziggo.

En dan: seizoen vijf. Ik heb goed nieuws voor jullie, want vanmorgen heeft Ziggo Movies & Series bekend gemaakt dat ook seizoen vijf te zien zal zijn bij Ziggo. Alle fans hopen natuurlijk dat de on demand service van Ziggo dit seizoen ook weer elke aflevering vierentwintig uur na de uitzending in Amerika laat zien. Afgelopen seizoenen was dat bijna altijd het geval.

***IN THE SPOTLIGHT: CAITRIONA BALFE***




Vandaag neem in onze leading lady Caitriona 'Claire Fraser' Balfe onder de loep.
Na de mannen uit de serie is het nu de beurt aan de sterkste dame van het hele gezelschap. Caitriona werd op vier oktober 1979 geboren in Dublin, Ierland. Ze studeerde toneel, maar werd ook een model in Parijs. Zo werd zij het gezicht van H&M en werkte veel voor onder andere Dolce & Gabbana, Chanel en Marc Jacobs. Na tien jaar als model te hebben gewerkt keerde ze terug naar acteren en kreeg ze in 2014 de rol van Claire Beauchamp Randall/Fraser in Outlander. Voor deze rol won ze diverse prijzen en werd ze elk jaar genomineerd voor de Golden Globe, een prijs die zij helaas nooit won. Ze speelde in Money Monster een rol naast George Clooney en Julia Roberts. Vanaf 30 augustus is haar stem te horen in de tiendelige serie: The Dark Crystal: Age of Resistance. Deze serie is ook in Nederland te zien op Netflix.

***WE'LL MEET AGAIN***




Ik hoop jullie snel weer nieuws te kunnen brengen uit de wereld van Outlander. Ik kom sowieso terug bij jullie als ik een datum heb voor Netflix seizoen vier/Ziggo seizoen vijf.

Ik wens jullie nog een heerlijke nazomer toe, een prachtige herfst en we zien elkaar sowieso weer in februari 2020.
Vorige aflevering
Turning Points
Turning Points
07x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outlander