Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Outlander - Nieuws uit Schotland: deel dertien

Een nieuwe Nieuws uit Schotland, met dit keer nieuws over seizoen vijf en zes en in deze editie neem ik nieuwkomer Ed Speleers onder de loep.

Eindelijk is het weer tijd voor een nieuwe Nieuws uit Schotland. Droughtlander is eindelijk over, seizoen vier is een feit. Inmiddels zijn er alweer drie afleveringen uitgezonden van het nieuwe seizoen. Ik vind het weer geweldig en ben natuurlijk erg benieuwd naar jullie mening. Na drie afleveringen genieten, gaan we weer even terug naar de feiten. Want er is weer nieuws te melden in Outlander-land. En, ik denk dat jullie ook wel heel benieuwd zijn naar de man achter het nieuwe personage Bonnet: Edward Speleers.



***SEIZOEN VIJF EN ZES***

Outlander seizoen vier is nog maar net begonnen en nu is er alweer nieuws te melden over seizoen vijf en zes. Het filmen van seizoen vijf gaat in februari 2019 van start en zal ongeveer acht maanden duren. Dat wil zeggen dat seizoen vijf van Outlander waarschijnlijk pas in 2020 te zien is. Zowel seizoen vijf als ook seizoen zes zal uit twaalf afleveringen bestaan en zowel seizoen vijf als ook zes spelen zich af in Amerika. In beide nieuwe seizoenen zijn Jamie en Claire en ook Brianna weer te zien. En hoewel de serie zich afspeelt in Amerika, worden de opnames gedaan in Schotland en wel in de Wardpark Studios, in de buurt van Cumbernauld.

***ED SPELEERS***

Embed from Getty Images

Een van de nieuwe gezichten in seizoen vier van Outlander is Ed Speleers. Voor menig seriekijker is hij geen onbekende. Hij speelde namelijk van 2012 tot 2014 de rol van Jimmy Kent in Downton Abbey. Ed Speleers werd in 1988 geboren als Edward John Speleers. In 2006 had hij zijn eerste hoofdrol te pakken, namelijk in de fantasiefilm Eragon. In 2017 werd bekend gemaakt dat Ed een rol zou krijgen in Outlander. Namelijk die van Stephan Bonnet. Al vanaf de eerste keer dat hij verscheen in seizoen vier, zijn de fans enthousiast over hem. Hij zorgt ervoor dat er een nieuw en ogenschijnlijk charmant iemand het leven van Claire en Jamie binnenwandelt. Ik ben erg benieuwd wat deze meneer Bonnet allemaal voor snode plannen heeft.

***18DE EEUW VS DE JAREN '60***


Terwijl Claire en Jamie hun toekomst proberen op te bouwen in het Amerika van de achttiende eeuw, leeft in de twintigste eeuw Brianna haar eigen leven. Inmiddels is ze een volwassen vrouw en had ze haar moment met Roger in seizoen drie. Zowel Brianna als ook Roger spelen een grote rol in het vierde seizoen. Daar waar Jamie en Claire vechten tegen vijanden, vecht Brianna vooral tegen het gemis van haar moeder. Dat maakt het vierde seizoen erg interessant. Ik ga natuurlijk niets verraden, daarvoor moeten jullie zelf gaan kijken.

Outlander seizoen vier is op dit moment te zien bij Ziggo Movies & Series. Verwacht wordt dat seizoen vier van Outlander rond oktober volgend jaar te zien zal zijn bij Netflix in Nederland. Ik zou zeggen: geniet van Outlander, van de prachtige verhaallijnen. Ik sluit graag af met een prachtig beeld van Claire uit seizoen vier.

Zodra er nieuws is over Outlander meld ik me weer. Een nieuwe Nieuws uit Schotland zal rond de kerstdagen verschijnen. Geniet in de tussentijd van de donkere dagen voor kerst, bijvoorbeeld met een deken op de bank en Outlander op het scherm
Vorige aflevering
Turning Points
Turning Points
07x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outlander