Outlander

8.5 / 10
55 min
Drama, Fantasy, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Nieuw seizoen Outlander al snel te zien in Nederland

Ziggo krijgt rechten voor het vierde seizoen van Outlander.

Het derde seizoen van Outlander liet in Nederland lang op zich wachten. Waren de eerste twee seizoenen al een dag na de uitzending in Amerika te zien, bij seizoen drie duurde het erg lang. Pas in maart, ruim vijf maanden na de eerste vertoning in Amerika, kreeg Ziggo de rechten van deze historische serie.

©Starz

Vandaag valt er goed nieuws te melden, want Ziggo gaat het vierde seizoen van Outlander al snel na Amerika uitzenden. Er zit maar één dag tussen Amerika en Nederland. De serie gaat op 4 november in Amerika in première en op 5 november is de aflevering al te zien bij Ziggo.

Ziggo zendt van meerdere titels de aflevering een dag na Amerika uit. Westworld en Game of Thrones zijn twee van die titels. Nu mag Ziggo daar Outlander dus aan toevoegen.

Seizoen vier gaat verder met Claire en Jamie in de achttiende eeuw, maar zal ook het leven van Brianna in de twintigste eeuw te zien zijn. Seizoen vier zal weer de nodige avonturen bevatten. Eerder dit jaar werd al bekend gemaakt dat een vijfde en zesde seizoen er zeker komen. De fans kunnen dus nog een hele tijd genieten van deze historische serie, die gebaseerd is op de reizigers boekenreeks, geschreven door Diana Gabaldon.
Vorige aflevering
Man of Worth
04x13
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00