Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Nieuw seizoen Outlander al snel te zien in Nederland

Ziggo krijgt rechten voor het vierde seizoen van Outlander.

Het derde seizoen van Outlander liet in Nederland lang op zich wachten. Waren de eerste twee seizoenen al een dag na de uitzending in Amerika te zien, bij seizoen drie duurde het erg lang. Pas in maart, ruim vijf maanden na de eerste vertoning in Amerika, kreeg Ziggo de rechten van deze historische serie.

©Starz

Vandaag valt er goed nieuws te melden, want Ziggo gaat het vierde seizoen van Outlander al snel na Amerika uitzenden. Er zit maar één dag tussen Amerika en Nederland. De serie gaat op 4 november in Amerika in première en op 5 november is de aflevering al te zien bij Ziggo.

Ziggo zendt van meerdere titels de aflevering een dag na Amerika uit. Westworld en Game of Thrones zijn twee van die titels. Nu mag Ziggo daar Outlander dus aan toevoegen.

Seizoen vier gaat verder met Claire en Jamie in de achttiende eeuw, maar zal ook het leven van Brianna in de twintigste eeuw te zien zijn. Seizoen vier zal weer de nodige avonturen bevatten. Eerder dit jaar werd al bekend gemaakt dat een vijfde en zesde seizoen er zeker komen. De fans kunnen dus nog een hele tijd genieten van deze historische serie, die gebaseerd is op de reizigers boekenreeks, geschreven door Diana Gabaldon.
Vorige aflevering
Man of Worth
04x13
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst