Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Outlander - Nieuws uit Schotland: deel negen

Tijdens de droughtlander breng ik jullie nieuws, foto's en meer over de serie, de cast en de komende seizoenen van Outlander

*** Let op: ***
Dit artikel kan spoilers bevatten als je seizoen drie nog niet hebt gezien




Zes en een halve maand zonder Outlander. Wat een opgave. Er wordt zoveel geduld gevraagd van de fans, want niet alleen wachten we op seizoen vier. We wachten op het moment dat seizoen drie op Netflix in Nederland zal verschijnen. Tot nu toe is seizoen drie alleen te zien bij Ziggo Movies & Series. Helaas heb ik nog steeds geen datum voor jullie. Netflix laat niets los over de datum. Maar, hij komt eraan. Nog even geduld.

EINDE FILMEN SEIZOEN VIER


'It's a wrap!' Met die woorden begroette Sam Heughan en Caitriona Balfe hun fans op Twitter. Met een komisch filmpje werd verteld dat het filmen erop zat. Nu begint het werk achter de schermen. Bij het einde van seizoen twee waren Sam en Cait te vinden in een zwembad in warm Zuid-Afrika, dit keer begroeten ze de fans vanuit de bossen in Schotland. Nog gekleed in de kleren van hun rol, gaven ze de fans het goede nieuws.
Te zien is dat Cait aan komt lopen met koffie, en niet veel later wordt bekend gemaakt dat er nog een nachtopname is, de fans speculeren erop los. Zou het de, voor de boeklezers, bekende scene zijn van Claire op de steen? Gelukkig werd de koffie later die avond ingeruild voor champagne.
Ook John Bell (die Young Ian speelt) wilde op de camera iets zeggen, en hij was niet alleen.

THE SPY WHO DUMPED ME


Om de droughtlander en het afkicken van Sam wat draaglijker te maken, heb ik nog wel een tip voor jullie. Op 9 augustus 2018 gaat The Spy Who Dumped me in premiere. Een komische film met Sam Heughan en ook Mila Kunis in de hoofdrol. De film is een knipoog naar de 007 films en zal onderandere te zien zijn in Pathé


SATURN AWARD


Ook in juni mocht Outlander weer een mooie prijs in de wacht slepen. Dit keer was het de Saturn award. En niemand minder dan Diana Gabaldon mocht de prijs in ontvangst nemen. Zonder de geweldige schrijfkwaliteiten was het verhaal van Jamie en Claire er nooit gekomen. En zonder Ron. D. Moore was er nooit de serie gekomen, waar de fans zoveel van houden.



OP NAAR NUMMER TIEN


Binnenkort zal ook de tiende versie van Nieuws uit Schotland te lezen zijn, en ik hoop jullie dan echt een datum te kunnen geven. Geniet voor nu van het heerlijke weer, de twee seizoenen die we al op Netflix kunnen kijken, en vergeet niet dan seizoen drie, vier, vijf en zes ook nog komen. Wat een heerlijk vooruitzicht!
Geniet van de zomer, de vakantie. Ga jij ook naar Schotland? Laat dat dan weten in de comments, want ik ben heel benieuwd of jullie ook in de voetstappen van Claire en Jamie gaan staan.
Vorige aflevering
Turning Points
Turning Points
07x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outlander