Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Outlander - Nieuws uit Schotland: deel vier

***LET OP***
Dit artikel kan spoilers bevatten als je seizoen twee nog niet hebt gezien




Alweer een nieuwe trailer

Na de twee trailers die Starz net voor de San Diego Comic Con uitbracht, is er afgelopen weekend een nieuwe trailer uitgekomen met daarin nog niet eerder vertoonde beelden. Rondom de trailer geven hoofdrolspelers Sam Heughan (Jamie Fraser) en Caitriona Balfe (Claire Fraser) uitleg over de verhaallijnen van het derde seizoen. Het derde seizoen, dat op 10 september bij Starz in première gaat, gaat in het begin vooral over de levens van Jamie en Claire, apart van elkaar. Aan het einde van seizoen twee stuurt Jamie een zwangere Claire door de stenen terug naar Frank. Seizoen drie laat het leven van Claire zien, zonder Jamie, tijdens haar zwangerschap en haar huwelijk met Frank.

In een hele andere tijd vecht Jamie twee gevechten. Als eerste het gevecht op Culloden, dat hij ternauwernood overleeft en het tweede gevecht is het vechten tegen het verlies van de liefde van zijn leven en zijn ongeboren kind.
"Het derde seizoen wordt ongelofelijk romantisch," zegt Caitriona Balfe in een interview.


Mocht je je afvragen wat Jamie op het slagveld van Culloden zegt, dan ben je niet de enige. Iedereen verstond iets anders. Gelukkig gaf Diana Gabaldon ons via Twitter het verlossende antwoord. Tijdens de scene zegt hij: "No... Leave me be..."



Einde van Outlander in zicht?

Tijdens het panel dat de cast gaf op TCA17 werd er aan Ron D. Moore gevraagd of de serie, net als bij Game of Thrones, ooit de boeken in zal halen. Volgens Moore is dit niet het geval. De boekenserie van Diana Gabaldon bevat op dit moment acht boeken en het negende boek staat gepland voor 2018. Zoals Diana Gabaldon al eerder vertelde, zal boek tien het laatste boek zijn uit de reizigersserie. Aangezien Gabaldon gemiddeld vier jaar doet over het schrijven van een boek, is het niet aannemelijk dat de serie en het boek elkaar kruisen. De schrijfster gaf eerder al aan dat het achtste boek, Met het bloed van mijn hart, eventueel een einde zou kunnen zijn. Mocht de schrijfster na het achtste seizoen nog niet klaar zijn met boek tien, dan is seizoen acht het laatste wat te zien is in de Outlanderserie. In dat geval moeten Starz, de cast en de crew natuurlijk ook nog mee willen werken. Voor nu wachten we op seizoen drie en weten we zeker dat seizoen vier ook komt.
Vorige aflevering
Turning Points
Turning Points
07x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outlander