Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Outlander: bericht uit San Diego

Na een aantal nieuwe foto's en niet één, maar twee nieuwe trailers, was het tijd voor de cast en crew van Outlander om na een jaar afwezigheid te verschijnen op de SDCC.


Van links naar rechts: Tobias Menzies (Frank Randell, Black Jack Randell), Caitriona Balfe (Claire Fraser) Sam Heughan (Jamie Fraser), Sophie Skelton (Brianna Randall- Fraser), Richard Rankin ( Roger Wakefield)

Na een aantal foto's, een premièredatum en twee trailers ging de crew van Outlander naar de SDCC om daar deel te nemen aan een panel. Outlanderfans van over de hele wereld waren aanwezig om hun favorieten te zien bij de discussie die geleid werd door Jenna Dewan Tatum.

Caitriona Balfe (Claire), Sam Heughan (Jamie), Tobias Menzies (Frank), Sophie Skelton (Brianna) en Richard Rankin (Roger Wakefield) waren allen aanwezig, vergezeld door schrijfster Diana Gabaldon en executive producers Ronald D. Moore en Maril Davis.


De Outlander-favorieten kregen een half uur de tijd om de meest leuke vragen van de fans te beantwoorden. Daarna organiseerde Jenna ook nog een Truth and Dance-momentje. Daar lieten Caitriona en Sam hun danskunsten zien. Na dat moment werd het panel én de fans getrakteerd op een gastoptreden van Graham McTavish (Doughal McKenzie).

Tijdens de SDCC werden ook nog drie nieuwe foto's vrijgegeven van het derde seizoen.

Seizoen drie, aflevering 1: The Battle Joined


Als klap op de vuurpijl vroeg Ron D. Moore wie er meer wilde zien. Daarop werd de zaal verrast met de eerste aflevering van het derde seizoen, getiteld: The Battle Joined.
Op 10 september is de eerste aflevering van het langverwachte seizoen te zien via Starz. De Nederlandse fans moeten nog iets langer wachten. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal Ziggo/ HBO het derde seizoen niet uitzenden. In het eerste kwartaal van 2018 is Outlander seizoen drie te zien op Netflix Nederland.

Diverse interviews


De San Diego Comic Con bestond uit een panel, maar ook uit diverse interviews die de castleden gaven aan diverse media.

Het SDCC Outlander-panel


In de volgende twee tweets zie je het complete overzicht van het interview en het panel van de Outlanderfavorieten



Tot zover een korte impressie van het Outlander-panel. Helaas is er niets nieuws te melden over seizoen vier. Mocht er nieuws komen, meld ik mij weer bij jullie.
Vorige aflevering
Turning Points
Turning Points
07x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outlander