Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Nieuws uit Schotland - Outlander

***LET OP***
Dit artikel kan spoilers bevatten als je seizoen twee nog niet hebt gezien




Verenigd Koninkrijk

Eigenlijk zou dit nieuwsbericht moeten heten: Nieuws uit het Verenigd Koninkrijk, want er is groot nieuws voor de fans van dit Schotse drama. Outlander komt namelijk naar More4 en is de eerste reguliere zender, die Outlander uit gaat zenden. De serie, gebaseerd op de serie Outlander-romans van Diana Gabaldon, met Caitriona Balfe en Sam Heughan in de hoofdrol, is beschikbaar voor de kijkers in het Verenigd Koninkrijk op Amazon Prime Video sinds het debuteerde op het Amerikaanse tv-netwerk Starz in 2014, maar werd nog nooit eerder op de Britse televisie getoond.


De serie kreeg al veel People's Choice Awards in de Verenigde Staten, heeft de cover van Entertainment Weekly op meerdere gelegenheden gesierd, en heeft zelfs in 2015 RadioTimes.com TV Champion (voor Sam Heughan) en TV Show Champion gewonnen.

De eerste serie van het drama was een van de meest bekeken tv-shows op Amazon Prime Video in het Verenigd Koninkrijk in 2015 en wordt nu in de komende weken op More4 verwacht. Het derde seizoen van Outlander gaat in september van start bij Starz!



Laatste week filmen in Zuid-Afrika

September komt steeds dichterbij, en daarmee komt ook het opnemen van de serie tot een einde.

Deze week is de laatste week dat er gedraaid gaat worden in het zonovergoten land. Caitriona Balfe liet in een Q&A op Twitter weten te hebben genoten van dit avontuur. Met name de prachtige zonsondergang zal ze missen.

Filmrol voor Sam Heughan

Lionsgate onderhandelt op dit moment met Sam Heughan over de mannelijke hoofdrol voor The Spy Who Dumped me, een komedie met onder anderen Kate McKinnon en Mila Kunis in de hoofdrol. McKinnon en Kunis spelen beste vriendinnen, die onbewust in een internationale samenzwering terechtkomen, wanneer een van de vrouw ontdekt, dat de vriend die haar dumpte, eigenlijk een spion is.



Verheugen jullie je ook op de terugkomst van Outlander?

Vorige aflevering
Turning Points
Turning Points
07x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outlander