Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Happy World Outlander Day

Elk jaar is het een terugkerend evenement: World Outlander Day. Genoemd naar de dag dat Outlander voor het eerst te zien was bij Starz!. Het is zesentwintig jaar geleden dat het allereerste boek van Diana Gabaldon uit de Reizigersserie over de toonbank ging. Al ruim een kwart eeuw oud is het verhaal van Jamie en Claire. Een verhaal waar vele fans nog dagelijks van genieten.

Gelukkig komt er voorlopig nog geen eind aan Outlander; Met nog zeker twee seizoenen is de immens populaire serie nog lang niet afgelopen. Met al acht boeken en met nog twee in de pen is Diana Gabaldon nogsteeds niet klaar met schrijven. Als echte fans hopen wij dat elk van de tien boeken een prachtig seizoen zal worden.

Zoals elk jaar met World Outlander Day, laten Sam Heughan en Caitriona Balfe iets van zich horen. Dit jaar is niet anders. Ze filmen op dit moment in Zuid-Afrika de laatste scenes van seizoen drie. Het is nog (ongeveer) drie maanden tot aan de première van seizoen drie, een goede reden dus om drie dingen op te noemen waarop de fans zich kunnen verheugen. De lezers van de boeken weten bij elk van die dingen wat ze bedoelen. Voor de niet-lezers: er worden geen spoilers weggegeven.

Geniet van 58 seconden Cait en Sam ... Alias Claire en Jamie


Vorige aflevering
Turning Points
Turning Points
07x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Javelin
02 jun 2017 11:59 -
Three words: Can't fucking wait!!!!!!!!!!!!!!
Reageer
Outlander