Outlander

8.5 / 10
55 min
Fantasy, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Nieuws uit Schotland - Eerste trailer seizoen drie Outlander

***LET OP***
Dit artikel kan spoilers bevatten als je seizoen twee nog niet hebt gezienTrailer seizoen drie

Al weken, zo niet maanden, wachten de fans erop: de eerste beelden van seizoen drie. Al in het begin van het jaar werden we zoetgehouden met twee foto's uit seizoen drie. De bekende foto van Claire en Frank, waarin beiden te zien zijn met de net geboren Brianna. Daarnaast kregen we de eerste foto van Jamie die bebloed rondloopt op het slagveld van Culloden.

Vorige week (13 april) bracht STARZ twee nieuwe foto's naar buiten. Waarop wederom Claire en Frank te zien zijn, en een foto van Jamie op een paard. De fans grepen beide foto's gretig van de zender aan.


Tot donderdag, toen STARZ bekendmaakte dat ze een eerste trailer van Outlander zouden uitzenden, net voor de start van de nieuwe STARZ-serie The White Princess. 39 seconden lang zijn Claire en Jamie te zien, dit keer verder van elkaar vandaan dan ooit. Wie de boekenreeks de van Diana Gabaldon kent, herkent de hartbrekende scenes, maar voor wie fan is van de serie en de boeken niet kent, zal deze trailer ook niet onopgemerkt blijven.

Eindelijk is hij daar; de trailer van Outlander seizoen drie.

Seizoen drie gaat volgens serieschrijver Ron Moore verder vanaf het punt dat Jamie Claire naar de stenen brengt om haar zo, zwanger van zijn kind, terug te laten reizen naar haar eigen tijd, en naar Frank. Die eerste beelden zagen we ook in de laatste aflevering van het tweede seizoen. Seizoen drie zal openen met de slag op Culloden, en daarna zijn weg vervolgen in nieuwe avonturen van Jamie en Claire, die eeuwen van elkaar, hun leven proberen op te pakken. Jamie belooft plechtig zijn vrouw terug te vinden, en zoals we zagen aan het einde van seizoen twee, zal ook Claire proberen terug te reizen naar Jamie.

Het derde seizoen van Outlander is in Amerika via STARZ te zien vanaf september 2017.
Vorige aflevering
Never My Love
Never My Love
05x12
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Javelin
18 apr 2017 12:59 -
Het moment waarbij ik al denk aan het kopen van de volledige serie (hoeveel seizoenen dan ook) op DVD of Bluray geeft al aan hoe verslaafd ik (als man zijnde) aan deze serie ben. Wat is dit goed zeg! Nog nooit was er een serie die me zo wist te pakken als Outlander. Ik kan dan ook niet wachten op het 3e seizoen. Helaas pas in september..
Reageer
avatar_anonymous
18 apr 2017 13:06
Bijgewerkt op: 18 apr 2017 13:10
Mannen die verslaafd zijn aan Outlander noemen ze Outmanders, wist je dat :) Zoveel mannen zijn er (helaas) niet die deze serie zo goed vinden. Ik vind Outlander voor zowel mannen als ook vrouwen. Het is niet een romantisch verhaaltje over een leuke Schot en een Engelse dame, het verhaal gaat veel dieper dan dat. Ik hoop dat ze alle boeken gaan verfilmen. Diana Gabaldon schrijft nog steeds aan de boekenreeks. Je hebt gelijk als je zegt dat ze mooi in de kast staan. Ik heb inmiddels een verzameling van alle boeken in het Nederlands en in het Engels, alle dvd's en ooit won ik een poster, die gesigneerd is door Caitriona. Ik herken je verslaving helemaal :)
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van Castlevania dat in mei van start is gegaan was de allerlaatste, maar niet het einde van het universum Castlevania. er komt namelijk een spin-off.
Vandaag, 16:00
Er komt geen zesde seizoen van Private Eyes, Global heeft bekend gemaakt dat de serie eindigt met het aankomende vijfde seizoen.
Vandaag, 15:00
1
Canada's Global Television heeft aangekondigd dat Departure is verlengd met een derde seizoen. De pick-up is vroeg want het tweede seizoen heeft nog geen startdatum gekregen.
Vandaag, 14:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse spionageserie The Americans verschijnen binnenkort op Disney+. De serie is afkomstig van FX.
Vandaag, 13:00
1
Showtime heeft een startdatum aangekondigd voor het tweede deel van het vijfde seizen van Billions.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00