Leuk?
17
0
Bekijk stemmen

Outlander krijgt derde en vierde seizoen

Twee jaar geleden werd, nog voor er één aflevering was uitgezonden, Outlander vernieuwd met een tweede seizoen. Nu moesten de fans iets langer wachten. Maar, ze krijgen er wel iets voor terug. Outlander krijgt een derde en een vierde seizoen.
Het nieuws werd dinsdagavond bekend gemaakt op, wat de fans noemen: Outlanderday. Vandaag is het 25 jaar geleden dat Diana Gabaldon haar eerste boek, Outlander (De Reiziger) uitbracht. Elk seizoen van Outlander is gebaseerd op een boek uit de achtdelige boekenreeks.

Starz baas Chris Albrecht over de vernieuwing: ''Een serie zoals Outlander is nog nooit te zien geweest op televisie: het krachtige vrouwelijke hoofdpersonage, de verwoesting van de Highlands, en een liefdesverhaal zoals je zelden ziet. Op de 25ste verjaardag van de publicatie van het eerste boek in Amerika, zijn wij blij en vereerd, om een verhaal dat begon met de auteur Diana Gabaldon, en tot leven is gebracht door Ronald D. Moore voort te zetten. Er zijn geen betere vertellers voor 'Outlander' dan dit team, zowel voor als ook achter de camera".

Voor het derde seizoen wordt het derde boek: Voyager ( De Verre Kust) verfilmd en in het vierde seizoen zal het boek, Drums of Autumn (Het vuur van de herfst) tot leven komen. “Outlander” werd genomineerd voor drie Golden Globes voor het eerste seizoen: Beste Drama Serie, beste vrouwelijke hoofdrol en beste mannelijke bijrol.

Vorige aflevering
Turning Points
Turning Points
07x08
Leuk?
17
0
Bekijk stemmen

Reacties (8)

avatar_Mandy1966
02 jun 2016 10:02 -
Vind het geweldig nieuws. Hoop dat ze alle 8 de boekdelen gaan doen, heb ze niet gelezen.
Op 2 juli a.s. bespreek ik Outlander in mijn Radiocolumn en de zaterdag daarvoor (25 juni) zal het nummer van de serie Kathryn Jones/Raya Yarbrough - The Skye Boat Song in zijn geheel gedraaid worden.
Reageer
avatar_anonymous
02 jun 2016 10:07
De boeken zijn echt de moeite waard. Ik vind het derde boek het mooiste boek! Dat belooft dus wat voor seizoen 3 :) Ik ga zeker je Radiocolumn luisteren.
Reageer
avatar_anonymous
02 jun 2016 17:06
The Skye Boat Song is ongetwijfeld een van de mooiste openingsnummers in de serie-universum.
Reageer
avatar_Mandy1966
02 jun 2016 21:05
Samen met die van Fiona Apple - Container van The Affair
Reageer
avatar_Javelin
02 jun 2016 13:05 -
Fantastisch! naar aanleiding van de serie ga ik mijn vriendin het eerste boek cadeau geven :)
Reageer
avatar_anonymous
02 jun 2016 17:04 -
Erg blij met dit nieuws. Begin aan seizoen 2 pas als ik het achter elkaar kan kijken dus moet nog een paar weekjes wachten, maar seizoen 1 heeft veel indruk op me gemaakt en ben halverwege de boeken, dus kijk zeker uit naar meer.
Reageer
avatar_damhoorn
02 jun 2016 23:35 -
Super nieuws!!
Reageer
avatar_ingrid64
03 jun 2016 10:29 -
Geweldig nieuws. Was even spannend. Super Happy.
Reageer
Outlander