Outlander

8.5 / 10
55 min
Fantasy, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Trailer voor zesde seizoen Outlander, datum voor start in Nederland

"Het tij is gekeerd", zegt Claire (Caitriona Balfe) in de zojuist uitgebrachte trailer van seizoen zes voor Starz's Outlander. Het is een onheilspellende waarschuwing voor wat komen gaat.

Ook is er goed nieuws voor de Nederlandse fans van de historische drama/fantasyserie Outlander. Op 6 maart start het zesde seizoen bij Starz en op 7 maart is de eerste lange aflevering te zien bij Ziggo. Wanneer het zesde seizoen te zien is op Netflix is nog niet bekend, maar gezien de voorgaande seizoenen zal dat pas volgend jaar zijn.

Het zesde seizoen is een voortzetting van de strijd van Claire en Jamie om degenen van wie ze houden te beschermen, terwijl ze door de beproevingen van het leven in koloniaal Amerika navigeren. Het vestigen van een thuis in de Nieuwe Wereld is zeker geen gemakkelijke taak, vooral niet in het wilde achterland van North Carolina - en misschien wel het belangrijkste - tijdens een periode van dramatische politieke onrust. De Frasers streven ernaar om de vrede te bewaren en te bloeien in een samenleving die – zoals Claire maar al te goed weet – onbewust op weg is naar Revolution. Tegen deze achtergrond, die de geboorte van de nieuwe Amerikaanse natie inluidt, hebben Claire en Jamie samen een huis gebouwd op Fraser's Ridge.

Het zesde seizoen heeft slechts acht afleveringen, maar het al aangekondigde zevende seizoen zal zestien afleveringen krijgen.
Video on youtube
Vorige aflevering
I Am Not Alone
I Am Not Alone
06x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outlander