Outlander

8.5 / 10
55 min
Fantasy, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor zesde seizoen Outlander

Het nieuws werd onthuld door Diana Gabaldon, auteur van de Outlander-boekenreeks waarop de historische dramaserie is gebaseerd, bij de lancering op maandag van het negende boek in de reeks, Go Tell the Bees That I Am Gone.

Het zesde seizoen is gebaseerd op Gabaldons boek A Breath of Snow and Ashes en gaat verder na de gebeurtenissen van het vijfde seizoen waarin Claire Beauchamp (Caitríona Balfe) terugkeerde naar Fraser's Ridge na een gewelddadige ontmoeting met Lionel Brown (Ned Dennehy).

Zij en haar man Jamie MacKenzie Fraser (Sam Heughan) streven er nu naar de vrede te bewaren en tot leven in een samenleving die, zoals Claire maar al te goed weet, onbewust op weg is naar een revolutie. Tegen deze achtergrond hebben Claire en Jamie samen een huis gebouwd in Fraser's Ridge en moeten ze het nu verdedigen zoals het was gevestigd op land dat hun door de Kroon was toegekend.

Voor de Frasers en hun directe familie is 'thuis' meer dan alleen een plek waar ze wonen, het is de plek waar ze de basis leggen voor de rest van hun leven.

Outlander keert terug met seizoen zes op zondag 6 maart om 21.00 uur, op alle Starz- platforms. Wanneer het zesde seizoen in Nederland is te zien is nog niet bekend gemaakt. Ziggo heeft de voorgaande seizoenen een dag na de start uitgezonden of dat ook met dit seizoen zal gaan gebeuren is de vraag. Er is al een zevende seizoen aangekondigd door Starz.

Vorige aflevering
Never My Love
Never My Love
05x12
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outlander