Leuk?
20
0
Bekijk stemmen

Een zevende seizoen voor Outlander

Het zesde seizen van Outlander moet nog van start gaan, maar nu al is de fantasyserie van Starz vernieuwd met een zevende seizoen.

Het zesde seizoen heeft vertraging opgelopen vanwege de coronapandemie daarom duurt de Droughtlander langer dan gepland. Maar er is goed nieuws voor de fans van de tijdreis-dramaserie er komt een zevende seizoen en de opnames voor het zesde seizoen zijn in volle gang. Het zevende seizoen krijgt twaalf afleveringen net als de laatste vier seizoenen.

Matthew B. Roberts zal aanblijven als showrunner en Caitriona Balfe, Sam Heughan, Sophie Skelton en Richard Rankin zullen ook terugkeren in het zevende seizoen dat gebaseerd is op An Echo in the Bone het zevende boek van de Diana Gabaldon's boekenreeks Outlander, vertaald in het Nederlands als De Reiziger.


Boek acht kwam in 2014 uit als Written in My Own Heart's Blood en het negende deel Go Tell the Bees That I Am Gone moet nog worden gepubliceerd. Er is nog niet bekend of het achtste en negende deel ook verfilmd gaan worden. De serie is in Nederland te zien bij Netflix. Wanneer het zesde seizoen van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt.


(vLnR) Sophie Skelton, Richard Rankin, Caitriona Balfe, Sam Heughan
Vorige aflevering
Turning Points
Turning Points
07x08
Leuk?
20
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outlander