Outer Banks

8,0 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Outer Banks vernieuwd met een tweede seizoen

De Amerikaanse dramaserie Outer Banks is door Netflix vernieuwd met een tweede seizoen. Het eerste seizoen verscheen eerder dit jaar.

Het eerste seizoen van Outer Banks ging dit jaar in april in première op Netflix. De streamingdienst heeft de dramaserie nu vernieuwd met een tweede seizoen. Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen zal verschijnen.

De serie draait om tiener John B (Chase Stokes, Daytime Divas), samen met zijn drie beste vrienden gaat hij op zoek naar een legendarische schat. Door de schat zal hij meer duidelijkheid krijgen over de verdwijning van zijn vader. De serie speelt zich af op Outer Banks, North Carolina, een plek die verdeeld is tussen arm en rijk.
Vorige aflevering
The Phantom
The Phantom
01x10
Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
3
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1