Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer voor derde seizoen Outer Banks

De nieuwe trailer voor het derde seizoen van Outer Banks onthult John B. en Sarah die zich herenigen met Big John en Ward Cameron in de Netflix dramaserie.

De Netflix Original ging in 2020 in première op de streamingdienst en heeft twee seizoenen van tien afleveringen uitgebracht. De serie is gemaakt door Shannon Burke, Jonas Pate en Josh Pate en volgt een groep hechte tieners in de Outer Banks van North Carolina als ze op een schatkaart stuiten die naar verborgen geheimen leidt.

Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Austin North, Charles Esten, Drew Starkey Andy McQueen, Fiona Palomo, Carlacia Grant en Lou Ferrigno Jr. behoren tot de getalenteerde cast.

Big John en Ward staan eindelijk weer oog in oog met hun verloren kinderen, vele jaren na het incident tussen hen, en dat zou kunnen leiden tot nog meer drama en onthullingen onder de hele cast. Ward's familiedrama stopt daar echter niet, want de trailer laat ook een verdere scheiding zien tussen de vader en zijn getroebleerde zoon en mede-antagonist Rafe.

Outer Banks

De trailer van seizoen drie van Outer Banks laat de groep terugkeren als ze zich beginnen te realiseren dat een leven in vrede op Poguelandia niet houdbaar is. Nieuwe beelden onthullen dat de groep in het vizier komt van Ward en Rafe, maar die twee hebben ook hun eigen problemen op te lossen. Die wrijving tussen Rafe en zijn vader kan een groot deel van seizoen drie uitmaken.

In de trailer is te horen hoe hij zijn vader vertelt dat hij hem niet meer nodig heeft. Rafe probeert al een groot deel van de serie de goedkeuring van zijn vader te krijgen, naast zijn eigen trauma's uit het verleden en zijn voortdurende strijd met drugsverslaving. De dynamiek van de antagonisten zou wel eens kunnen veranderen.

Een bijzonder emotionele reünie werd ook gedeeld in de trailer, met John B. en Big John die zich in seizoen drie herenigen. John B. ging door de mangel in het tweede seizoen. Hij werd gearresteerd nadat hij zichzelf opzettelijk had aangegeven voor de moord op Susan, maar de aanklacht werd later ingetrokken en hij keerde met de groep terug naar Poguelandia. Big John is niet verschenen in de real-time gebeurtenissen van de serie, maar John B.'s vader is te zien geweest in talrijke flashback sequenties.

Outer Banks

In het eerste seizoen van Outer Banks was te zien dat Ward Cameron Big John bijna had vermoord, maar hij overleefde nadat hij was gered door een man uit Barbados die hem thuis hield.

De andere reünie vindt plaats tussen Kook Prinses Sarah Cameron en haar vader Ward. In het eerste seizoen werd Ward's relatie met Sarah veel sterker voorgesteld dan die met zijn andere kinderen, vooral Rafe. John B. en Sarah reden beiden de storm in om te ontsnappen aan het einde van het eerste seizoen, en Ward nam aan dat de twee gestorven waren. Natuurlijk kwam hij er uiteindelijk achter dat ze nog leefden, wat leidde tot meer traumatische botsingen in seizoen twee. De trailer van seizoen drie van Outer Banks belooft meer drama, geweld en romantiek in de nabije toekomst. Alle afleveringen van het derde seizoen van Outer Banks verschijnen op donderdag 23 februari op Netflix.
Vorige aflevering
Secret of the Gnomon
Secret of the Gnomon
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outer Banks