Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Outcast vroeg vernieuwd door CineMax

Op vrijdag 3 juni gaat het tiendelige eerste seizoen van de horror-dramaserie Outcast in première. En op het 2016 SXSW Festival heeft CineMax aangekondigd dat er ook een tweede seizoen gaat komen. Outcast is gecreëerd door uitvoerend geproduceerd door Robert Kirkman (The Walking Dead) en uitvoerend geproduceerd door showrunner Chris Black. Kirkman vertelt: “Outcast is al vele jaren een gepassioneerd project van mij. Nu ik zie hoe het samenkomt is een enorme kick. Wat we hebben weten te bereiken met CineMax, met zijn ongekende creatieve vrijheid, boezemt me soms wat angst in, eerlijk gezegd.”

“Terwijl we het eerste seizoen van Outcast ingingen, wisten we dat Robert Kirkman weer een wereld heeft weten te creëren die ons tot op het bot weet te beangstigen,” zei Kary Antholis, president Cinemax Original Programming. “Maar wat hij, Chris Black en de rest van het team hebben gemaakt heeft zelfs onze hoogste verwachtingen overschreden. Wij geloven dat de kijkers direct meegezogen gaan worden door het intense en enge landschap van Outcast, en dat is waarom wij hebben gekozen om nu al te vernieuwen met een tweede seizoen.”

Outcast is gebaseerd op een gelijknamige Skybound/Image comic gecreëerd door Robert Kirkman en tekenaar Paul Azaceta. De serie Outcast draait om Kyle Barnes (Patrick Fugit, Full Circle), een man die al van kinds af aan bezeten is geweest en nu meer wil weten over de gebeurtenissen en het fenomeen zelf. Maar de ontdekkingen die hij doet gaan verder dan zijn eigen jeugd en zullen invloed hebben op een groot deel van de bevolking. Andere castleden zijn onder andere Philip Glenister (Prey) als Reverend Anderson, Gabriel Bateman (Stalker) als Joshua Austin en Wrenn Schmidt (The Americans) als Megan Holter.


Staat Outcast al op jouw kijklijst?

Vorige aflevering
To the Sea
To the Sea
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outcast