Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Orphan Black en Broadchurch vernieuwd

BBC America heeft zowel Orphan Black als Broadchurch een nieuw seizoen gegeven. De twee hits zullen in 2015 in de V.S. terugkeren.

Orphan Black, met Tatiana Maslaney die alom bejubeld wordt voor haar verschijning in meerdere hoofdrollen, sloot onlangs het tweede seizoen af. Vandaag gaf BBC America aan dat de serie tien afleveringen krijgt voor haar derde seizoen. De productie begint dit najaar in Toronto.

Broadchurch heeft, ondanks dat het begon als miniserie, al een tweede seizoen gekregen van de BBC. Nu zal dat seizoen ook in de V.S. te zien zijn. David Tennant zal terugkeren in de hoofdrol, ondanks dat hij ook gestrikt is voor de Amerikaanse adaptatie van de serie, genaamd Gracepoint. De laatstgenoemde serie zal dit najaar op FOX verschijnen. Seizoen twee van Broadchurch is nu al aan het filmen.

Update: bericht aangepast
Vorige aflevering
To Right the Wrongs of Many
To Right the Wrongs of Many
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_tweemaalh
10 jul 2014 12:18 -
Ik vind de berichtgeving over Broadchurch een beetje raar. Dat de serie een tweede seizoen krijgt werd vlak nadat het eerste seizoen was uitgezonden bekendgemaakt. Daarnaast is Broadchurch niet van BBC America, maar van de Britse zender ITV. Het enige wat ik hieruit kan opmaken, is dat BBC America de uitzendrechten voor Broadchurch heeft gekocht en dat die in 2015 uitgezonden zal worden.
Reageer
avatar_anonymous
10 jul 2014 13:05 -
Dag tweemaalh,
Je hebt natuurlijk helemaal gelijk. Dit betreft de uitzendrechten in Amerika, niet de toestemming voor een nieuw seizoen. Die is inderdaad sowieso al goedgekeurd voor VK. Bedankt voor het melden van de fout.

Gr. Manju
Reageer
avatar_anonymous
11 jul 2014 12:41 -
Erg blij met Orphan Black!
Reageer
avatar_anonymous
20 jul 2014 21:53 -
Gelukkig gaat orphan black door
Reageer
Orphan Black