Ordinary Joe

-
30 min
Dramedy
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor James Wolk in pilot van dramaserie Ordinary Joe

De Amerikaanse zender NBC laat een pilot maken van de nieuwe serie Ordinary Joe. Russel Friend en Garrett Lerner, bekend van House M.D., hebben het concept uitgewerkt.

Bedenker Matt Reeves (Felicity) gaat de pilot regisseren. Ordinary Joe onderzoekt de drie parallelle levens van het hoofdpersonage van de serie nadat hij een cruciale keuze op een kruispunt in zijn leven heeft gemaakt. De serie stelt de vraag hoe anders het leven eruit zou kunnen zien als je je beslissing zou nemen op basis van liefde, loyaliteit of passie. Acteur James Wolk, bekend van Watchmen (2019), gaat de hoofdrol van Joe Kimbrough in de pilot spelen. Dat werd donderdag bekend.


James Wolk

Ordinary Joe heeft overeenkomsten heeft met This Is Us van NBC vanwege de parallelle verhaallijnen. De dramaserie is een passieproject van Matt Reeves, die meer dan tien jaar geleden al een eerste pilot-script schreef op basis van zijn ideeën. Reeves is overigens momenteel ook bezig met de regie van de nieuwe speelfilm The Batman die in 2021 zal verschijnen.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Gisteren, 11:00