Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor James Wolk in pilot van dramaserie Ordinary Joe

De Amerikaanse zender NBC laat een pilot maken van de nieuwe serie Ordinary Joe. Russel Friend en Garrett Lerner, bekend van House M.D., hebben het concept uitgewerkt.

Bedenker Matt Reeves (Felicity) gaat de pilot regisseren. Ordinary Joe onderzoekt de drie parallelle levens van het hoofdpersonage van de serie nadat hij een cruciale keuze op een kruispunt in zijn leven heeft gemaakt. De serie stelt de vraag hoe anders het leven eruit zou kunnen zien als je je beslissing zou nemen op basis van liefde, loyaliteit of passie. Acteur James Wolk, bekend van Watchmen (2019), gaat de hoofdrol van Joe Kimbrough in de pilot spelen. Dat werd donderdag bekend.


James Wolk

Ordinary Joe heeft overeenkomsten heeft met This Is Us van NBC vanwege de parallelle verhaallijnen. De dramaserie is een passieproject van Matt Reeves, die meer dan tien jaar geleden al een eerste pilot-script schreef op basis van zijn ideeën. Reeves is overigens momenteel ook bezig met de regie van de nieuwe speelfilm The Batman die in 2021 zal verschijnen.
Vorige aflevering
Aftermath
Aftermath
01x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Ordinary Joe