Ordinary Joe

-
30 min
Dramedy
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor James Wolk in pilot van dramaserie Ordinary Joe

De Amerikaanse zender NBC laat een pilot maken van de nieuwe serie Ordinary Joe. Russel Friend en Garrett Lerner, bekend van House M.D., hebben het concept uitgewerkt.

Bedenker Matt Reeves (Felicity) gaat de pilot regisseren. Ordinary Joe onderzoekt de drie parallelle levens van het hoofdpersonage van de serie nadat hij een cruciale keuze op een kruispunt in zijn leven heeft gemaakt. De serie stelt de vraag hoe anders het leven eruit zou kunnen zien als je je beslissing zou nemen op basis van liefde, loyaliteit of passie. Acteur James Wolk, bekend van Watchmen (2019), gaat de hoofdrol van Joe Kimbrough in de pilot spelen. Dat werd donderdag bekend.


James Wolk

Ordinary Joe heeft overeenkomsten heeft met This Is Us van NBC vanwege de parallelle verhaallijnen. De dramaserie is een passieproject van Matt Reeves, die meer dan tien jaar geleden al een eerste pilot-script schreef op basis van zijn ideeën. Reeves is overigens momenteel ook bezig met de regie van de nieuwe speelfilm The Batman die in 2021 zal verschijnen.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Vandaag, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
Gisteren, 11:00
De bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett gaat door HBO bewerkt worden tot een limited-serie, nadat de zender de strijd om de filmrechten van het boek heeft gewonnen.
Gisteren, 10:00
Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in de Benelux nog niet te zien op Netflix, maar is vanaf eind juli wel te zien bij BBC First.
Gisteren, 09:00
The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
zaterdag, 12:57