Ordinary Joe

-
30 min
Dramedy
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor James Wolk in pilot van dramaserie Ordinary Joe

De Amerikaanse zender NBC laat een pilot maken van de nieuwe serie Ordinary Joe. Russel Friend en Garrett Lerner, bekend van House M.D., hebben het concept uitgewerkt.

Bedenker Matt Reeves (Felicity) gaat de pilot regisseren. Ordinary Joe onderzoekt de drie parallelle levens van het hoofdpersonage van de serie nadat hij een cruciale keuze op een kruispunt in zijn leven heeft gemaakt. De serie stelt de vraag hoe anders het leven eruit zou kunnen zien als je je beslissing zou nemen op basis van liefde, loyaliteit of passie. Acteur James Wolk, bekend van Watchmen (2019), gaat de hoofdrol van Joe Kimbrough in de pilot spelen. Dat werd donderdag bekend.


James Wolk

Ordinary Joe heeft overeenkomsten heeft met This Is Us van NBC vanwege de parallelle verhaallijnen. De dramaserie is een passieproject van Matt Reeves, die meer dan tien jaar geleden al een eerste pilot-script schreef op basis van zijn ideeën. Reeves is overigens momenteel ook bezig met de regie van de nieuwe speelfilm The Batman die in 2021 zal verschijnen.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Gisteren, 10:33
1