Ordinary Joe

-
30 min
Dramedy
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

NBC bestelt Ordinary Joe met James Wolk

Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).

Ordinary Joe is de laatste pilot van NBC uit 2020 die nog in afwachting was van het verlossende woord, wel of geen seriebestelling. NBC heeft nu besloten om de pilot te verwerken tot de serie Ordinary Joe. James Wolk (Watchmen (2019)) vervult de hoofdrol in de dramaserie.

Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.) hebben Ordinary Joe geschreven. De serie laat zien hoe anders het leven eruit kan zien als je een beslissing neemt op basis van liefde, loyaliteit of passie. Dit laat de serie zien door het volgen van drie parallelle levens van het hoofdpersonage, die een cruciale keuze in zijn leven moest maken. Al meer dan tien jaar geleden schreef Matt Reeves (Away) al een pilot script naar aanleiding van dit idee, hij zal ook betrokken zijn bij deze serie.


James Wolk
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00