Oogappels

7.8 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Oogappels krijgt een derde seizoen

De Nederlandse dramaserie Oogappels is officieel verlengd met een derde seizoen. De scripts worden al geschreven.

Op het moment wordt er aan het script van het nieuwe seizoen van Oogappels gewerkt. De serie wordt in 2021 verwacht, maar het hangt af van de corona maatregelen. Het is namelijk nog niet precies bekend wanneer de opnames kunnen beginnen.

Oogappels draait om vier verschillende gezinnen in een middelgrote Nederlandse stad. Hun kinderen zitten op dezelfde middelbare school. De ouders hebben allen zo hun eigen manier van opvoeden. Maar voor hen allemaal geldt dat ze de lat voor zichzelf én hun oogappels heel hoog leggen: het leven moet vooral perfect zijn!


De cast van Oogappels
Vorige aflevering
Helemaal perfect
Helemaal perfect
02x10
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_KatiaKad
22 mei 2020 17:01 -
Supergoed nieuws, ik vind dit een heerlijke serie ! Ben bijna aan het eind van seizoen 2
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde deel van Chilling Adventures of Sabrina zal nog net dit jaar in première gaan bij Netflix. Het is ook het laatste deel dat van de serie zal verschijnen.
Gisteren, 09:00
3
Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
maandag, 13:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
maandag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
maandag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
maandag, 09:00