Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Ashley Park gecast voor derde seizoen Only Murders in the Building

Ashley Park (Emily in Paris) heeft zich voor seizoen drie aangesloten bij de cast van Hulu's Only Murders in the Building.

Park zal Kimber spelen, een Broadway ingenue, in een terugkerende rol. Ze voegt zich hiermee bij de vaste acteurs Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez, evenals de onlangs aangekondigde nieuwe castleden voor seizoen drie, Meryl Streep (Big Little Lies), Paul Rudd (The Shrink Next Door) en Jesse Williams (Grey's Anatomy).

Only Murders in the Building, geproduceerd door 20th Television, sleepte het afgelopen seizoen zeventien Emmy-nominaties in de wacht en won er drie. De serie is van de hand van medebedenkers en schrijvers Martin en John Hoffman, die samen met Short, Gomez, This Is Us-bedenker Dan Fogelman en Jess Rosenthal uitvoerend produceren.



De Tony award-genomineerde Park (foto) speelt momenteel de rol van Mindy in Netflix's Emily in Paris tegenover Lily Collins. Park ontving een Critics' Choice nominatie voor 'Best Supporting Actress in a Comedy Series' voor haar optreden en werd daarmee de eerste Aziatische Amerikaanse actrice die een erkenning kreeg in de categorie.

Park is vervolgens te zien in de speelfilm Joy Ride van Adele Lim, waarin vier Aziatische Amerikaanse vrouwen worden gevolgd die door Azië reizen op zoek naar een van hun geboortemoeders en hun ervaringen tijdens deze reis. Ze speelt tegenover Sherry Cola, Stephanie Hsu en Sabrina Wu. De film gaat op 17 maart tijdens SXSW in première en wereldwijd op 23 juni.

Daarnaast speelt Park in Beef op Netflix, een nieuwe dramedy-serie van Lee Sung Jin met ook onder andere Steven Yeun (Glenn uit The Walking Dead) over twee mensen die zich door een incident met verkeersagressie laten meeslepen en langzaam al hun gedachten en acties in beslag nemen. Beef gaat in première op het 2023 SXSW Festival op zaterdag 18 maart, en komt op donderdag 6 april uit op Netflix.
Video on youtube
Vorige aflevering
Opening Night
Opening Night
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Only Murders in the Building