Only Murders in the Building

7.8 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Een tweede seizoen voor Only Murders in the Building

Je wilt misschien wel uit het Arconia-gebouw blijven. Hulu heeft Only Murders in the Building vernieuw met een tweede seizoen.

De streamer heeft gezegd dat de moord-mysterie-komedie-serie de meest bekeken originele serie van de dienst werd op de premièredatum en de meest bekeken Subscription Video on Demand (SVOD)-komedie.

Only Murders in the Building is gemaakt door Steve Martin en John Hoffman. Met in de hoofdrollen Martin, Martin Short, Selena Gomez, Aaron Dominguez en Amy Ryan. Het verhaal volgt drie vreemden die een obsessie delen met echte misdaad en er plotseling in één verwikkeld raken in het Arconia-gebouw in New York City. Een voormalig acteur, Charles-Haden Savage (Martin) werd beroemd door zijn rol als detective in een politieserie. Oliver Putnam (Short) is een worstelende Broadway-regisseur. Mabel Mora (Gomez) is een jonge mysterieuze vrouw die beweert een appartement voor haar tante te renoveren. Wanneer een gruwelijke dood plaatsvindt in Arconia, hun exclusieve appartementsgebouw in de Upper West Side, vermoedt het trio moord en gebruikt het hun precieze kennis van ware misdaad om de waarheid te onderzoeken.

Afleveringen van het eerste seizoen worden momenteel op dinsdag uitgebracht en de finale zal zijn op 19 oktober. Het is nog niet bekend wanneer seizoen twee wordt in productie gaat of van start zal gaan.

Vorige aflevering
To Protect and Serve
To Protect and Serve
01x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Olga2000
16 Sep 2021 11:22 -
Terecht. Heel leuke serie.
Reageer

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Friday, 14:02
3
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Friday, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Friday, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Friday, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Friday, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Friday, 11:03