Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Een tweede seizoen voor Only Murders in the Building

Je wilt misschien wel uit het Arconia-gebouw blijven. Hulu heeft Only Murders in the Building vernieuw met een tweede seizoen.

De streamer heeft gezegd dat de moord-mysterie-komedie-serie de meest bekeken originele serie van de dienst werd op de premièredatum en de meest bekeken Subscription Video on Demand (SVOD)-komedie.

Only Murders in the Building is gemaakt door Steve Martin en John Hoffman. Met in de hoofdrollen Martin, Martin Short, Selena Gomez, Aaron Dominguez en Amy Ryan. Het verhaal volgt drie vreemden die een obsessie delen met echte misdaad en er plotseling in één verwikkeld raken in het Arconia-gebouw in New York City. Een voormalig acteur, Charles-Haden Savage (Martin) werd beroemd door zijn rol als detective in een politieserie. Oliver Putnam (Short) is een worstelende Broadway-regisseur. Mabel Mora (Gomez) is een jonge mysterieuze vrouw die beweert een appartement voor haar tante te renoveren. Wanneer een gruwelijke dood plaatsvindt in Arconia, hun exclusieve appartementsgebouw in de Upper West Side, vermoedt het trio moord en gebruikt het hun precieze kennis van ware misdaad om de waarheid te onderzoeken.

Afleveringen van het eerste seizoen worden momenteel op dinsdag uitgebracht en de finale zal zijn op 19 oktober. Het is nog niet bekend wanneer seizoen twee wordt in productie gaat of van start zal gaan.

Vorige aflevering
Opening Night
Opening Night
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Olga2000
16 sep 2021 11:22 -
Terecht. Heel leuke serie.
Reageer
Only Murders in the Building