Online Dating Rituals of the American Male

-
45 min
Reality
Volg deze serie
1seizoenen/6afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkBravo
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20142014 (Beëindigd)
Genres:Reality
Netwerk:Bravo
Online Dating Rituals of the American Male is een Amerikaans realityprogramma van de zender Bravo. De serie ging in première op 9 maart 2014.

In de begintijd werd online dating voor veel mensen gezien als een laatste poging om een ​​partner te vinden. Maar aangezien het internet volwassen is geworden, heeft ook de mening om online naar liefde te zoeken. Elke aflevering van deze docuserie volgt twee mannen die op zoek zijn naar hun ideale partner of gewoon een affaire. Camera's volgen de bachelors - hopelijk zijn ze bachelors - vanaf de eerste communicatie met een potentiële match tot het landen van de datum, inclusief alle beproevingen en beproevingen die gepaard gaan met digitale dating. Het type mannen dat op de show te zien is, varieert van jongens die gewoon geluk willen hebben met de klassieke romanticus die op zoek is naar ware liefde.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Online Dating Rituals of the American Male.

Vergelijkbare series