Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The CW verlengt Nikita en One Tree Hill, cancelt Hellcats

De Amerikaanse The CW maakte gisteren bekend dat de series Nikita en One Tree Hill volgend jaar weer te zien zijn bij de zender. Hellcats houd het naar 1 seizoen voor gezien.

Voor de lang lopende CW soap One Tree Hill was het geen verrassing dat er nog een seizoen zou komen. De meeste acteurs hadden al een contract getekend voor het negende seizoen. Alleen de acteur James Lafferty heeft nog geen contract getekend, er wordt dan ook verwacht dat hij part-time terugkeert in de serie.

De nieuwe serie Nikita kreeg ook groen licht voor nog een seizoen. De laatste aflevering van het eerste seizoen werd afgelopen donderdag bekeken door bijna 2 miljoen kijkers.

De andere nieuwe serie, Hellcats kreeg geen groen licht. De serie over cheerleaders haalde niet genoeg kijkcijfers (1,2 miljoen).
Vorige aflevering
One Tree Hill
09x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_denman84
18 mei 2011 20:18 -
Als James Lafferty ook al gaat verdwijnen bij OTH, blijft er weinig over van de origibele cast...
Reageer
John Doe
yasmine (gast)
20 mei 2011 00:54 -
Hey,

Je hebt gelijk, maar het loopt veel te lang door dat Naly gedoe. Zou het wel verfrissend vinden als ze in de serie uit elkaar zouden gaan.
Reageer