Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Netflix vernieuwt One Piece (2023) met een tweede seizoen

One Piece (2023) keert terug naar Netflix voor een tweede seizoen. De streamingdienst heeft de live-action avonturenserie gebaseerd op de gelijknamige anime vernieuwd.

De mensen achter One Piece (2023) bij Tomorrow Studios hadden onthuld dat ze scripts voor seizoen twee klaar hadden liggen zodra de huidige stakingen afliepen. De serie is gemaakt door Matt Owens en Steven Maeda.

Met Iñaki Godoy, Emily Rudd, Mackenyu, Vincent Regan, Jeff Ward, Morgan Davies, Jacob Romero Gibson en Taz Skylar in de hoofdrollen, speelt de live-action serie zich af in een wereld waar piraten en mariniers vechten om de controle over de Blauwe Zee.

One Piece (2023)

Het verhaal volgt Monkey D. Luffy (Godoy), een jonge avonturier die al zolang hij zich kan herinneren verlangt naar een leven in vrijheid. Luffy vertrekt uit zijn kleine dorp op een gevaarlijke reis om de legendarische schat, One Piece, te vinden en koning van de piraten te worden. Maar om de ultieme prijs te vinden, moet Luffy de bemanning samenstellen die hij altijd al wilde voordat hij een schip vindt om mee te zeilen, elke centimeter van de uitgestrekte blauwe zeeën af te speuren, de mariniers te slim af te zijn en gevaarlijke rivalen te overtreffen.

De vernieuwing van de serie is geen verrassing, want de serie is erg succesvol geweest voor de streamer. Het is de meest bekeken serie op Netflix sinds het uitkwam op 31 augustus.

Eiichiro Oda, uitvoerend producent van de serie en bedenker van de originele manga uit 1997, kondigde de vernieuwing van One Piece aan via een video op X, die je hieronder kunt bekijken.

Een startdatum en informatie over seizoen twee van One Piece (2023) zal op een later tijdstip worden vrijgegeven.

Video on youtube
Vorige aflevering
WORST IN THE EAST
WORST IN THE EAST
01x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
One Piece (2023)