One of Us Is Lying

-
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

One of Us Is Lying van Peacock onthult volledige trailer en premièredatum

Peacock heeft de volledige trailer onthuld voor One of Us Is Lying, een dramaserie gebaseerd op de bestseller van Karen M. McManus.

De NBCU-streamingservice kondigde ook een premièredatum aan op 7 oktober zijn de eerste drie afleveringen te zien. Afleveringen vier, vijf en zes verschijnen een week later op donderdag 14 oktober, gevolgd door de laatste twee afleveringen zeven en acht op donderdag 21 oktober.

One of Us Is Lying, geschreven door Erica Saleh, is het verhaal van wat er gebeurt als vijf middelbare scholieren de nablijfklas binnenkomen en slechts vier er levend uitkomen. Iedereen is een verdachte en iedereen heeft iets te verbergen.

De trailer speelt zich af op de eerste schooldag op Bayview High, wanneer een mysterieuze dood de campus op zijn kop zet.In de serie spelen Marianly Tejada, Cooper van Grootel, Annalisa Cochrane, Chibuikem Uche, Jessica McLeod, Barrett Carnahan en Melissa Collazo een rol.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Gisteren, 14:02
1
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Gisteren, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Gisteren, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Gisteren, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03