Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

One Day at a Time krijgt een geanimeerde aflevering

De makers van One Day at a Time (2017) ontwikkelen een speciale, geanimeerde aflevering van de serie. De aflevering wordt in de lente nog verwacht.

De makers van One Day at a Time (2017) hebben een manier bedacht om toch nog een aflevering te kunnen maken, ondanks dat de productie is stilgelegd. One Day at a Time (2017) krijgt namelijk een geanimeerde aflevering. De speciale aflevering wordt in de lente nog verwacht bij Pop TV.

De geanimeerde aflevering is een idee van uitvoerend producent en mede-showrunner van de serie Gloria Calderón Kellett (iZombie). Jonas Diamond (Corner Gas Animated) heeft de leiding over de geanimeerde aflevering. Alle acteurs zullen hun eigen personages inspreken. Daarnaast zullen er ook bekende gastacteurs meedoen, wie dat precies zijn wordt later bekend.

Video on youtube


One Day at a Time (2017) kreeg een doorstart bij Pop TV. Het vierde seizoen van de serie, die eerst van Netflix was, ging 24 maart in première bij Pop TV. Omdat de productie nu stilligt zal de zesde aflevering, van de in totaal dertien aflevering, voorlopig de laatste zijn.

Nu de productie is stilgelegd moeten makers originele ideeën bedenken, als ze toch nieuwe afleveringen willen. Zo draaiden de cast en crew van All Rise al een aflevering via FaceTime.
Vorige aflevering
The Politics Episode
The Politics Episode
04x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
One Day at a Time (2017)