Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Vier personages terug in slotaflevering Once Upon a Time

Het zevende seizoen van Once Upon a Time is gestart op 2 maart en is het allerlaatste seizoen.

De seriefinale wordt verwacht in mei 2018, zo meldde MijnSerie vorige maand.

De fantasyserie van ABC ging in oktober 2011 in première en er zal dus na 155 afleveringen een einde komen aan de serie vol met sprookjesfiguren. De aankondiging was niet zo’n grote verrassing. Zeker niet toen bleek dat enkele belangrijke hoofdrolspelers, Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin en Joshua Dallas, hadden aangegeven na het zesde seizoen niet verder te willen gaan met Once Upon a Time.



Nu hebben de producers aangekondigd dat tenminste vier belangrijke personages nog één keer terugkeren in de allerlaatste aflevering van de televisieserie.

Jennifer Morrison (Emma Swan), Ginnifer Goodwin (Mary Margaret Blanchard/Snow White), Josh Nolan (David Nolan/Prince Charming) en Emilie de Ravin (Belle) hebben allemaal beloofd hun gezicht te verlenen aan de slotaflevering.

Ondanks een soft-reboot aan het begin van seizoen 7, waarbij het verhaal een tijdsprong maakte van vijftien jaar, zijn de kijkcijfers niet hoog genoeg om het sprookje van Once Upon a Time in stand te houden.
Vorige aflevering
Leaving Storybrooke
Leaving Storybrooke
07x22
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_elixer
27 maa 2018 06:35 -
vind dit echt zo jammer vond het echt een super leuke serie zelfs seizoen 7 vind ik leuk jammer dat ze stoppen
Reageer
avatar_seriefan90
28 maa 2018 17:30 -
en Rebecca mader dan als Zelena komt die ook terug?
Reageer
avatar_leonietje01
16 Mei 2018 03:59 -
Ik besef me nu pas dat ik nog maar één aflevering te kijken heb en dat dan de serie afgelopen is. :o al werd het daar ook wel tijd voor. Gave serie maar doorgaan is uitmelken en dat zou zonde zijn voor de rest van de serie.
Reageer
Once Upon a Time