Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Once Upon a Time vanaf 12 december op Net5

Vorige week werd al bekend dat The Vampire Diaries vanaf 12 december terug komt naar Net5, maar ze blijken nog een verrassing in petto te hebben. Ook Once Upon a Time zal vanaf 12 december uitgezonden worden bij Net5. Wel heeft Once Upon a Time een gunstiger tijdstip gekregen dan The Vampire Diares. De magische wereld betreed het beeldscherm namelijk vanaf 20:30 uur.

De serie draait om Emma Swan. Zij is bounty hunter van beroep en kan dus goed mensen opsporen die liever niet gevonden willen worden. Zelf wordt ze op haar 28ste verjaardag gevonden door een 10-jarig jongetje die zegt haar zoon te zijn. Hij zegt in een dorp, Storybrooke, te wonen waar alle sprookjesfiguren door de boze heks (zijn adoptiemoeder) zijn verbannen naar de echte wereld en dat Emma de enige is die deze vloek ongedaan kan maken. Alle bewoners uit Storybrooke lijden door de spreuk aan geheugenverlies en weten niet welk sprookjesfiguur ze eigenlijk zijn. In Amerika zijn ze inmiddels bezig in het spannende tweede seizoen.

Nog niet overtuigd? Lees dan de recensie hier .

Ga jij kijken? Laat onderaan dit bericht een reactie achter in het daarvoor bestemde vak.

Vorige aflevering
Leaving Storybrooke
Leaving Storybrooke
07x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
29 okt 2012 22:32 -
Zeker een aanrader voor iedereen die deze sersie nog niet volgt! Nu druk bezig in seizoen 2 en elke aflevering is weer een heel avontuur!
Reageer
avatar_anonymous
06 nov 2012 12:53 -
ik ben nu seizoen 1 aan het kijken en ben bij aflevering 15 maar moet echt toegeven dat het een zeer goede serie is die zeker het volgen waard is
Reageer
avatar_anonymous
07 nov 2012 18:36 -
YEAAHHHH!!! EINDELIJK OP GEWONE TV ik heb seizoen1 al gezien op de computer ben nu bezig met seizoen 2 maar kga zeker kijken ik kan heel goed engels maar toch handig om met ondertiteling te kijken dus nogmaals ik ga zeker kijken
Reageer
avatar_anonymous
11 maa 2013 21:25 -
Werkelijk een waanzinnige serie. Door vakantie heb ik de laatste 2 afleveringen gemist. Zal deze via uitzending gemist alsnog gaan bekijken. Ik kijk nu al uit naar seizoen 2!
Dat er in deze tijden tóch nog goede series gemaakt kùnnen worden. Ik vond de serie "Merlin" al waanzinnig goed, maar "Once upon a time" overtreft alles. Ik ben 'n echte fan van deze serie! WAANZINNIG GOED!!!
Reageer
Once Upon a Time