On My Block

7.9 / 10
29 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen On My Block in maart bij Netflix

On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.

Vier slimme vrienden navigeren in On My Block op hun weg door de triomfen en pijn van het leven op een middelbare school in de ruige binnenstad van Los Angeles. Het is een serie van Lauren Iungerich, Eddie Gonzalez en Jeremy Haft.

De acteurs Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray, Diego Tinoco en Jessica Marie Garcia zullen terugkeren in het derde seizoen van On My Block. Dat verschijnt 11 maart op Netflix. Het tweede seizoen eindigde met een cliffhanger: de vrienden werden allemaal ontvoerd. In het derde seizoen zien we hoe dat afloopt.

Vorige aflevering
Chapter Twenty-Eight
Chapter Twenty-Eight
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 14:00
De leukste website van Nederland, MijnSerie.nl, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Vandaag, 12:00
Emily Deschanel is gecast voor Devil in Ohio-serie gebaseerd op suspensethriller van Daria Polatin.
Vandaag, 11:00
Talon's gevecht is bijna voorbij. The Outpost krijgt geen vijfde seizoen van The CW, de allerlaatste aflevering zal op 7 oktober worden uitgezonden.
Vandaag, 10:00
2
Het filmen begint volgend jaar en Wilderness zal in 2023 exclusief op Prime Video te zien zijn in meer dan 240 landen en gebieden.
Gisteren, 14:00
Je wilt misschien wel uit het Arconia-gebouw blijven. Hulu heeft Only Murders in the Building vernieuw met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
1