On My Block

7.8 / 10
29 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen On My Block in maart bij Netflix

On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.

Vier slimme vrienden navigeren in On My Block op hun weg door de triomfen en pijn van het leven op een middelbare school in de ruige binnenstad van Los Angeles. Het is een serie van Lauren Iungerich, Eddie Gonzalez en Jeremy Haft.

De acteurs Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray, Diego Tinoco en Jessica Marie Garcia zullen terugkeren in het derde seizoen van On My Block. Dat verschijnt 11 maart op Netflix. Het tweede seizoen eindigde met een cliffhanger: de vrienden werden allemaal ontvoerd. In het derde seizoen zien we hoe dat afloopt.

Vorige aflevering
Chapter Twenty-Eight
Chapter Twenty-Eight
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
Gisteren, 16:00
1
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
Gisteren, 15:00
1
In juni mochten we weer naar pretparken, restaurants, bioscopen en escape rooms. Maar helemaal 'vrij' zijn we nog steeds niet. De 1,5 meter samenleving is en blijft een feit. En dat raakt ons allemaal.
Gisteren, 14:00
3
Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft Ozark vernieuwd met een vierde seizoen, wat ook het laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie wordt.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56