On My Block

7.8 / 10
29 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

On My Block krijgt derde seizoen bij Netflix

On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Er is besloten dat er een derde seizoen komt van de serie.

Vier slimme vrienden navigeren in On My Block op hun weg door de triomfen en pijn van het leven op een middelbare school in de ruige binnenstad. Het is een serie van Lauren Iungerich, Eddie Gonzalez en Jeremy Haft. De productie van het derde seizoen begint dit jaar in Los Angeles.

De acteurs Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray, Diego Tinoco en Jessica Marie Garcia zullen terugkeren in het derde seizoen.


Vorige aflevering
Chapter Twenty-Eight
Chapter Twenty-Eight
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 14:00
Het tweede seizoen van Love, Victor ging vorige maand in première. De serie zal terugkeren met een derde seizoen, Hulu heeft de serie namelijk vernieuwd.
Gisteren, 13:00
Er wordt gewerkt aan een vervolgserie van de film Waterworld, uit 1995. De serie is afkomstig van John Davis, de producent van de film.
Gisteren, 12:00
In augustus 2021 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 11:00
CBC maakt een serie bewerking van Son of a Critch: A Childish Newfoundland Memoir van Mark Critch. De auteur gaat zelf ook een rol spelen in de serie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft bekend gemaakt wie de tegenspelers van Michelle Monaghan (Messiah (2020)) wordt in Echoes, een nieuwe Netflix-serie.
Gisteren, 09:00