On My Block

7.9 / 10
29 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

On My Block vernieuwd met laatste seizoen

Netflix heeft On My Block vernieuwd met een vierde seizoen, dit zal tevens het laatste seizoen zijn.

Goed nieuws voor de fans van de serie On My Block. Netflix heeft gisteren namelijk bekend gemaakt dat er een vierde seizoen zal komen van de serie. Echter is er ook slecht nieuws; dit is namelijk het laatste seizoen dat On My Block zal krijgen.

Seizoen drie eindigde met een flash-forward die de nodige vragen met zich meebracht. Zo leek het erop dat Monse haar eigen weg heeft kunnen vinden en dat Cesar de leider is geworden van de Santos. Hoe zal Jamal zijn voetbalavontuur verlopen? En hoe zal het aflopen tussen Kendra en Jamal?Seizoen drie van On My Block bestond uit een achttal aflevering. Netflix heeft besloten dat het vierde seizoen uit tien afleveringen zal bestaan. Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt door Netflix. De productie van seizoen vier wordt in maart hervat.
Vorige aflevering
Chapter Twenty-Eight
Chapter Twenty-Eight
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Terwijl we langzaam naar de eerste dag van de zomer kruipen heeft The CW al de plannen voor de herfst vrijgegeven.
Vandaag, 10:00
Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.
Gisteren, 16:00
Het vierde seizoen van Black Lightning zal binnenkort te bekijken zijn bij Netflix. Het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie The Sister. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
NBC heeft vijf nieuwe castleden bekend gemaakt voor Hungry bekend gemaakt. Demi Lovato vervult de hoofdrol.
Gisteren, 13:00