Off the Map

7.5 / 10
40 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Net5 met gecancelde tv-serie Off the Map

Net5 begint op 11 juli met de tv-serie Off the Map, waarin een groep artsen in de Zuid-Amerikaanse jungle centraal staat. De Amerikaanse serie zal elke maandagavond worden uitgezonden om half negen, het tijdstip van de populaire serie Grey’s Anatomy. Dat heeft Net5 laten weten.

De Amerikaanse zender ABC haalde Off the Map begin dit jaar al na dertien afleveringen van de buis, vanwege lage kijkcijfers. Liefhebbers van de serie zullen daardoor nooit weten hoe het afloopt met de artsen in de jungle.
Vorige aflevering
There's A Lot To Miss About The Jungle
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

John Doe
Marianne (gast)
20 jun 2012 08:08 -
Ook weer zoiets. Met een mooie serie beginnen en dan niet doorgaan? Triest.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
1
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
Vandaag, 11:00
Resident Evil, die gebaseerd is op de gelijknamige video gamereeks, is uitgesteld. De opnames kunnen niet beginnen vanwege het coronavirus.
Vandaag, 10:00
De serie Tinseltown van onder andere William J Mann en Kevin Murphy gaat in productie bij Spectrum Originals. De serie is gebaseerd op de bestseller van Mann.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
Gisteren, 15:00