Ocean Girl

7.3 / 10
25 min
Actie, Avontuur, Familie
Volg deze serie
7.3 / 10
4seizoenen/78afleveringen/1994 - 1997 
NetwerkNetwork Ten
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min19941997 (Beëindigd)
Netwerk:Network Ten
Ocean Girl is een Australische jeugdserie van de zender Network Ten. De serie ging in première op 3 oktober 1994.

Ocean Girl gaat over Neri, een mysterieus meisje die heel lang onder water kan blijven zoals een vis. Ze woont op een eiland temidden in de Oceaan. Ze wordt vrienden met de twee broers Jason en Brett die in het onderwater onderzoekscentrum ORCA wonen. Hun moeder Dokter Dianne Bates onderzoekt samen met haar assistent Dokter Winston Berch van daaruit het gedrag van walvissen en het ecologisch systeem van de koraalriffen vlakbij Port Douglas, Queensland.

De vriendschap met Neri moet uiteraard geheim blijven. Neri kan immers met een walvis – die ze Charlie noemt – communiceren ! Het rivaliserende onderzoeksteam UBRI Corporation, onder leiding van Dokter Hellegren, heeft weet dat er ooit een buitenaards ruimtetuig in de buurt is geland. Door hun onderzoeken bedreigen ze het ecologisch leven in de Oceaan rond ORCA…
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 26
Seizoen 4
0 / 26

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ocean Girl.

Vergelijkbare series