Obi-Wan Kenobi

8.1 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Trailer voor nieuwe Disney+ serie Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor kruipt opnieuw in de huid van Jedi-meester Obi-Wan Kenobi in de nieuwste Star Wars-spin-off.

Obi-Wan Kenobi werd eerst gespeeld door Alec Guiness en in de prequels werd hetzelfde personage gespeeld door McGregor. En vriend en vijand waren het er ober eens dat hij een uitstekende acteerprestatie had geleverd. Joel Edgerton en Bonnie Piesse zijn ook opnieuw te zien als de voogden van Luke Skywalker.

In Obi-Wan Kenobi mag hij dat zes afleveringen lang nog eens dunnetjes overdoen. Vanaf 27 mei is de nieuwste Star Wars Universum-telg te zien op Disney+.

Het verhaal pakt de draad tien jaar na Revenge of the Sith weer op. Tijdens het bewind van het Galactische Rijk begint de voormalige Jedi-meester, Obi-Wan Kenobi, aan een cruciale missie. Kenobi moet het opnemen tegen bondgenoten die vijanden zijn geworden en de toorn van het rijk het hoofd bieden.
Video on youtube
Vorige aflevering
Part VI
Part VI
01x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Futsudo
07 Mei 2022 17:26 -
Na The Mandalorian en The Book of Boba Fett op Disney kijk ik uit naar de serie Obi -Wan Kenobi. De trailer ziet er al gaaf uit waarin je tevens ook een glimp ziet van Darth Vader gespeeld door Hayden Christensen met naast hem naruurlijk de geweldige vertrouwde acteur Ewan McGregor als Obi-Wan Kenobi.
Reageer
avatar_hansx
12 Mei 2022 23:43 -
Waarom maar 6 afleveringen, had minimaal het dubbele moeten zijn. Zeer benieuwd overigens.
Reageer
Obi-Wan Kenobi