Not Dead Yet

7.1 / 10
23 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

ABC vernieuwt comedyserie Not Dead Yet met een tweede seizoen

De nieuwe sitcom van ABC heeft Magere Hein weten te ontwijken. Het alfabet netwerk heeft Not Dead Yet verlengd voor een tweede seizoen.

Not Dead Yet heeft Gina Rodriguez, Josh Banday, Angela Gibbs, Hannah Simone en Lauren Ash in de hoofdrollen. In het verhaal is Nell Serrano (Rodriguez) een 37-jarige gebroken en pas vrijgezelle zelfbeschreven ramp. Ze had een veelbelovende carrière als journaliste bij een krant in Zuid-Californië, maar zette alles opzij om een man te volgen naar Londen. Vijf jaar later is die relatie beëindigd en is Nell teruggekeerd naar Californië en heeft ze de enige baan aangenomen die ze bij de krant kan vinden: het schrijven van overlijdensberichten.

13564 Not Dead Yet foto

Nell voelt zich eenzaam en verloren, totdat ze inspiratie krijgt uit onwaarschijnlijke bronnen. Terwijl ze schrijft over de nieuwe overledenen, verschijnen ze bij haar om haar advies en inspiratie te geven. Spookachtige gastacteurs zijn onder andere Martin Mull, Ed Begley Jr., Mo Collins, Deborah S. Craig, Telma Hopkins, Don Lake, Rhea Perlman, Paula Pell, Tony Plana, Brittany Snow en Julia Sweeney.

Het eerste seizoen van Not Dead Yet, dat op woensdagavond werd uitgezonden, scoorde gemiddeld 0,30 in de bevolkingsgroep 18-49 en 2,26 miljoen kijkers. Het is een middelmatige prestatie voor het netwerk in zowel de demo als het totaal aantal kijkers. In de live+7 daagse kijkcijfers trekken de afleveringen bijna 60% meer kijkers.

Het eerste seizoen van dertien afleveringen eindigde vorige week. Een startdatum voor seizoen twee wordt deze zomer verwacht.

Video on youtube
Vorige aflevering
Not Just Yet
Not Just Yet
01x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Not Dead Yet