Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor het tweede seizoen van NOS4A2

Vorig jaar kondigde AMC een tweede seizoen van de Amerikaanse horrorserie NOS4A2 aan. De startdatum van het nieuwste seizoen is nu bekend.

Vorig jaar werd tijdens San Diego Comic-Con een nieuw seizoen van NOS4A2, Nosferatu op een aparte wijze gespeld, aangekondigd. Het tweede seizoen van de bovennatuurlijke horrorserie van AMC gaat 1 juni in première. Het nieuwe seizoen bestaat net als het eerste seizoen uit tien afleveringen. In Nederland is het eerste seizoen te bekijken op Amazon Prime Video.

Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Joe Hill. In NOS4A2 ontdekt de jonge Victoria 'Vic' McQueen (Ashley Cummings) dat ze poorten kan ontgrendelen, die haar helpen verloren voorwerpen te vinden. Terwijl ze zich verder in dit verborgen universum begeeft, ontmoet ze vele andere 'reizigers'. Wanneer Vic Charlie Manx ontmoet, maakt ze van hem een gezworen vijand. Het tweede seizoen speelt zich acht jaar na het einde van het verhaal uit het eerste seizoen af.


Zachary Quinto in NOS4A2

Zachary Quinto en Ashleigh Cummings spelen de hoofdrol. Jahkara Smith, Olafur Darri Olafsson, Ebon Moss-Bachrach, Virginia Kull, Jonathan Langdon, Ashley Romans, Jason David en Mattea Conforti spelen ook een rol in de horrorserie.
Vorige aflevering
Bats
Bats
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
03 apr 2020 14:10 - 22 sep 2021 04:49
NOS4A2 is apart gespeld omdat het een kenteken is ;-)
Ik ben een beetje bang om hier aan te beginnen. Het boek vond ik erg goed, maar gezien de manier waarop daarin dingen beschreven worden ben ik bang dat een serie hier een slap aftreksel van wordt. Ik denk er nog even over na.
Reageer
avatar_renzoroy
03 apr 2020 15:38
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:49
ik heb het boek niet gelezen, maar de serie vond ik iig erg goed
Reageer
NOS4A2