NOS4A2

7.4 / 10
50 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor het tweede seizoen van NOS4A2

Vorig jaar kondigde AMC een tweede seizoen van de Amerikaanse horrorserie NOS4A2 aan. De startdatum van het nieuwste seizoen is nu bekend.

Vorig jaar werd tijdens San Diego Comic-Con een nieuw seizoen van NOS4A2, Nosferatu op een aparte wijze gespeld, aangekondigd. Het tweede seizoen van de bovennatuurlijke horrorserie van AMC gaat 1 juni in première. Het nieuwe seizoen bestaat net als het eerste seizoen uit tien afleveringen. In Nederland is het eerste seizoen te bekijken op Amazon Prime Video.

Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Joe Hill. In NOS4A2 ontdekt de jonge Victoria 'Vic' McQueen (Ashley Cummings) dat ze poorten kan ontgrendelen, die haar helpen verloren voorwerpen te vinden. Terwijl ze zich verder in dit verborgen universum begeeft, ontmoet ze vele andere 'reizigers'. Wanneer Vic Charlie Manx ontmoet, maakt ze van hem een gezworen vijand. Het tweede seizoen speelt zich acht jaar na het einde van het verhaal uit het eerste seizoen af.


Zachary Quinto in NOS4A2

Zachary Quinto en Ashleigh Cummings spelen de hoofdrol. Jahkara Smith, Olafur Darri Olafsson, Ebon Moss-Bachrach, Virginia Kull, Jonathan Langdon, Ashley Romans, Jason David en Mattea Conforti spelen ook een rol in de horrorserie.
Vorige aflevering
Bats
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
03 apr 2020 14:10 -
NOS4A2 is apart gespeld omdat het een kenteken is ;-)
Ik ben een beetje bang om hier aan te beginnen. Het boek vond ik erg goed, maar gezien de manier waarop daarin dingen beschreven worden ben ik bang dat een serie hier een slap aftreksel van wordt. Ik denk er nog even over na.
Reageer
avatar_renzoroy
03 apr 2020 15:38
ik heb het boek niet gelezen, maar de serie vond ik iig erg goed
Reageer

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00