Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Vernieuwing voor NOS4A2

Nosferatu op een aparte wijze gespeld, NOS4A2, krijgt een tweede seizoen. AMC deed de aankondiging tijdens San Diego Comic-Con.

NOS4A2 zal terugkeren voor een tweede ronde. De AMC horrorserie zal op 28 juli de seizoensfinale gaan krijgen om volgend jaar in de herfst terug te keren. Het tweede seizoen krijgt net als het eerste tien afleveringen. De vernieuwing komt nadat er bekend werd dat het eerste seizoen goede kijkcijfers heeft. Op dit moment staat de serie gerangschikt in de top 20 onder de kabel dramaseries.


NOS4A2 is gebaseerd op het boek uit 2013 van Joe Hill en gaat over de jonge Victoria 'Vic' McQueen (Ashley Cummings) die ontdekt dat ze de mogelijkheid heeft om poorten te ontgrendelen die haar helpen verloren voorwerpen te vinden. Terwijl ze zich verder in dit verborgen universum begeeft, ontmoet ze vele andere 'reizigers' - sommige welwillend, en sommige die gecorrumpeerd zijn door hun macht. Wanneer Vic Charlie Manx (Zachary Quinto) ontmoet, een onsterfelijke die dat blijft door zich te voeden met de zielen van kinderen, maakt ze een gezworen vijand van Manx.

Is het terecht dat de serie is vernieuwd?



Ashley Cummings en Zachary Quinto
Vorige aflevering
Bats
Bats
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
NOS4A2